Beljakovinski pirin zdrob
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Beljakovinski pirin zdrob

SESTAVINE:
* 40 g pirinega zdroba Malinca
* 35 g veganskih sojinih beljakovin z okusom vanilje
* 350 g vode ali rastlinskega mleka

Dodatki:
* pest svežih ali zamrznjenih malin
* ½ rdečega jabolka

OPIS POSTOPKA: V manjšem loncu na srednjem ognju kuhajte vodo, pirin zdrob in veganske proteine. S pomočjo železne metlice za stepanje med kuhanjem redno mešajte, dokler ne nastane gladka, gosta zmes oz. kaša - vsaj 5 minut. Kuhan zdrob prelijte v pripravljeno skodelico in dodajte dodatke po izbiri. Po želji lahko zamrznjene maline segrejete in z njimi prelijete kašo. Dodajte še narezano jabolko in uživajte.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut
RECEPT PRIPRAVILA:
 Nina S. Zorčič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.