Beljakovinski kruh

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 2

Kruh z visoko vsebnostjo beljakovin, brez ogljikovih hidratov pripravljen v pičlih 40min. 

SESTAVINE: 
* 6 jajc 
* 80g sirotke v prahu (whey), brez okusa 
* 1dcl mlačne vode 
* pol vrečke pecilnega praška 
* ščep soli
 
OPIS POSTOPKA: Ločimo rumenjake in beljake. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake penasto zmešamo, dodamo whey, pecilni prašek in sol. V dobljeno maso narahlo vmešamo beljakov sneg. Vlijemo v pekač za kruh, obložen s peki papirjem. Pečemo 30 minut na 180°C.

ČAS PRIPRAVE: 40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag

Kruh z visoko vsebnostjo beljakovin, brez ogljikovih hidratov pripravljen v pičlih 40min.  SESTAVINE:  * 6 jajc * 80g sirotke v prahu (whey), brez okusa * 1dcl mlačne vode * pol vrečke pecilnega praška * ščep soli   OPIS POSTOPKA: Ločimo rumenjake in beljake. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake penasto zmešamo, dodamo whey, pecilni prašek in sol. V dobljeno maso narahlo vmešamo beljakov sneg. Vlijemo v pekač za kruh, obložen s peki papirjem. Pečemo 30 minut na 180°C. ČAS PRIPRAVE: 40 minRECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag Ločimo rumenjake in beljake. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake penasto zmešamo, dodamo whey, pecilni prašek in sol. V dobljeno maso narahlo vmešamo beljakov sneg. Vlijemo v pekač za kruh, obložen s peki papirjem. Pečemo 30 minut na 180°C.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek