Bananin arašidov kruh
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bananin arašidov kruh

1
SESTAVINE: 
*230g polnozrnate pirine moke
*¾ žličke sode bikarbone
*½ žličke (himalajske) soli
*70g kokosovega sladkorja
*60g masla
*2 jajci
*4 banane (pretlačene)
*90g arašidovega masla (Rok's)
*1 žlička vaniljevega ekstrakta  
 
OPIS POSTOPKA: Moko, sodo bikarbono in sol dobro premešamo. V drugi posodi zmiksamo sladkor in maslo, dodajamo jajca eno za drugim. Dodamo banane, arašidovo maslo in vaniljo. Dobro premešamo. Mokrim sestavinam dodamo suhe in zopet dobro premešamo. Pečemo na 180 stopinj 45 min. Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1h 
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih
  *230g polnozrnate pirine moke *¾ žličke sode bikarbone *½ žličke (himalajske) soli *70g kokosovega sladkorja *60g masla *2 jajci *4 banane (pretlačene) *90g arašidovega masla (Rok's) *1 žlička vaniljevega ekstrakta    
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Sara Bezjak

Super recept! Kruh je mehek in sočen. Naredila sem ga brez sladkorja, na vrh pa dodala malo stopljene čokolade. Top.