Bananin arašidov kruh

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE: 
*230g polnozrnate pirine moke
*¾ žličke sode bikarbone
*½ žličke (himalajske) soli
*70g kokosovega sladkorja
*60g masla
*2 jajci
*4 banane (pretlačene)
*90g arašidovega masla (Rok's)
*1 žlička vaniljevega ekstrakta  
 
OPIS POSTOPKA: Moko, sodo bikarbono in sol dobro premešamo. V drugi posodi zmiksamo sladkor in maslo, dodajamo jajca eno za drugim. Dodamo banane, arašidovo maslo in vaniljo. Dobro premešamo. Mokrim sestavinam dodamo suhe in zopet dobro premešamo. Pečemo na 180 stopinj 45 min. Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1h 
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

SESTAVINE: *230g polnozrnate pirine moke*¾ žličke sode bikarbone*½ žličke (himalajske) soli*70g kokosovega sladkorja*60g masla*2 jajci*4 banane (pretlačene)*90g arašidovega masla (Rok's)*1 žlička vaniljevega ekstrakta     OPIS POSTOPKA: Moko, sodo bikarbono in sol dobro premešamo. V drugi posodi zmiksamo sladkor in maslo, dodajamo jajca eno za drugim. Dodamo banane, arašidovo maslo in vaniljo. Dobro premešamo. Mokrim sestavinam dodamo suhe in zopet dobro premešamo. Pečemo na 180 stopinj 45 min. Dober tek! ČAS PRIPRAVE: 1h RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek