Arašidovi muffini s temno čokolado
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Arašidovi muffini s temno čokolado

SESTAVINE (za 12 muffinov):
Mokre sestavine:
* 3 zrele banane
* 200 g arašidovega masla
* 2 jajci
* 3 žlice medu
* vanilin ekstrakt
 
Suhe sestavine:
* 130 g polnozrnate pirine moke
* 1 žlička pecilnega praška
* 1/2 žličke cimeta
* Ščep soli
* Skodelica temnih čokoladnih kapljic

OPIS POSTOPKA: V posodi zmečkamo banane in dodamo ostale mokre sestavine. Dobro premešamo. Nato dodamo vse naštete suhe sestavine razen čokolade. Premešamo, da se suhe in mokre sestavine povežejo, nato dodamo še čokoladne kapljice. Maso nadevamo v pripravljene modelčke za muffine in pečemo pri 180 stopinjah 20-25 minut.

ČAS PRIPRAVE: 15 minut plus peka 
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.