zapri

Dnevi izdelkov primernih za LCHF ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
9.99 EUR

The Herbs Zelena kava za hujšanje z zelišči 200g

Zelena kava za hujšanje z zelišči je narejena iz zrnja, ki se zmelje brez praženja, kar omogoča, da se snovi, ki so v kavi in se s praženjem drugače uničijo, ohranijo. Dodana so ji tudi zelišča.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

9,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 10 točk zvestobe. 10 točk = 0,50 €.


Instant kava iz ekološke pridelave 100g

  • Zelena kava za hujšanje z zelišči 200g
  • Zelena kava za hujšanje
  • Planthouse

Kavovec je zimzeleno drevo oz. grm, ki ga danes na veliko gojijo za pridobivanje kavnih zrn, iz katerih naredijo izredno priljubljeno pijačo – kavo. Predvidoma izvira iz Etiopije oz. pokrajine Kafa, nekateri pa trdijo, da je izvor kavovca v Jemnu.

Zelena kava je izvleček rastline Coffeacanephore. Za razliko od običajne črne kave, pri zeleni kavi zrnje ni praženo, ampak ga zmeljejo takoj po sušenju. Zaradi tega zelena kava ohrani veliko vsebnost klorogenske kisline. 

Po zeleni kavi radi posežejo tisi, ki se borijo z odvečnimi kilogrami. V svetu je zelo popularna. Zelena barva je pravzaprav naravna barva kavnih zrn, v rjavo, ki jo najbolj poznamo, pa se spremeni šele po praženju. Če praženja ni, zrna ostanejo zelene barve. Zelena kavna zrna pridobivajo iz zrelih rdečih plodov rastline kavovca.

Zeleni zeliščni kavi so dodana zelišča lan, koren regrata, luštrek, zelišče njivske preslice, rman, cvet hibiskusa. Zelišča izboljšajo okus zelene kave in okrepijo njeno delovanje.

Pri uživanju zelene kave za hujšanje je pomembno, uživamo zdravo in raznoliko prehrano

Uporaba zelene kave za hujšanje z zelišči

1 čajno žličko kave damo v vrelo vodo in pustimo pokrito 2–3 minute, da se usedline usedejo na dno skodelice (kot pri običajni kavi). Priporočeno pijte 2–3 krat na dan. Izdelek vsebuje kofein zato se odsvetuje uporabo nosečnicam in otrokom pod 12 let.

Sestavine: 100 % naravna zelena kava, lan, koren regrata, luštrek, zelišče njivske preslice, rman, cvet hibiskusa.

Neto količina: 200g
Poreklo: Poljska

O blagovni znamki The Herbs

Podjetje Planthouse, ki ustvarja znamko The Herbs sestavlja dinamična ekipa strokovnjakov specializiranih za področje zelišč in njihovih učinkov na zdravje. So poljsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki daje velik poudarek ekološko pridelanim zeliščem in kavi.  več

Prikaži vse artikle blagovne znamke The Herbs

Komentarji o Zelena kava za hujšanje z zelišči 200g

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.