zapri

NE SPREGLEJ! Izkoristi akcijske cene kokosa in kakava :)

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Športna prehrana in oblačila
Beljakovine (ang. proteini) so najpomembnejši gradnik telesa, ki tvori 15-17 % mase telesa odraslega človeka. 
Vadba, še posebno tista, kjer krepite svoje mišice med obiskom fitnesa, aerobike ali pa teka, stimulira sintezo beljakovin v mišicah. Beljakovine po vadbi nam tako pomagajo pri ohranjanju zdravih kosti in hitrejši regeneraciji. 

Beljakovinski nadomestki v prahu na voljo v različnih okusih so odličen način za nahranitev mišic po aktivnostih ali zdrav obrok, ki nadomesti malico. Pripravimo si jih lahko v obliki »šejka« v priročnem shakerju, ki ga tudi lahko najdeš med izdelki. Na voljo so tudi konopljini proteini iz ekološke pridelave, ki ne vsebujejo glutena, mleka in so primerni tudi za vegane. Namesto beljakovin v prahu lahko posežeš tudi po beljakovinskih in energijskih čokoladicah. 

Z nekaj domišljije lahko iz beljakovin v prahu pripraviš beljakovinske kreme za bolj zdrave torte ali pa jih namesto moke uporabiš v testu za pecivo ali masi za palačinke. Pobrskaj med zdravimi beljakovinskimi recepti, ki jih najdeš pri vsakem posameznem izdelku. Presenečen/a boš, kako enostavno in okusno je lahko!

Da bo športanje še bolj zabavno najdeš v ponudbi športna oblačila, ki so resnično udobna, raztegljiva, narejena iz kvalitetnega in koži prijaznega materiala. S športnimi oblačili Frenetic je športanje še boljše!

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.