zapri

Preveri akcijske cene izdelkov, ki ti bodo pomagali premagovati STRES. Kikni TUKAJ!

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

ČevljiBurnetie čevlji so visoko kvalitetni, nadvse udobni, lahki in športno elegantni čevlji. Prepričajo še tako zahtevne kupce, saj to vsekakor ne boste zavrgli po par mesecih! Poleg brezkompromisne kakovosti so čevlji Burnetie še mnogo več. Proizvajalcem te obutve je pomembno tudi to, da so čevlji proizvedeni v procesu brez odpadkov.

Čevlji Burnetie so torej namenjeni vsem tistim, ki si želijo udobno in kakovostno obutev, ob tem pa se zavedajo, da je Zemlja edini planet na katerem lahko živimo. In da smo za njeno onesnaževanje odgovorni prav vsi. Tovarne, v katerih izdelujejo čevlje se osredotočajo na uporabo gumijastih odpadkov na inovativen in revolucionaren način, rezultat tega pa so podplati čevljev, ki so narejeni iz 30-50% reciklirane gume. Podjetje je prejemnik številnih nagrad in priznanj na področju recikliranja, zmanjšanja porabe embalaže in prispevka k bolj zelenemu planetu.

P.S.: Na sliki so moji Burnetie čevlji, ki jih nosim že dve leti in v katerih sem prehodila več 100 kilometrov in jih že 5x oprala v pralnem stroju. Izgledajo kot novi kajne?

P.S.S.: Če ti številka ne bo ustrezala, ti jih brezplačno menjamo za večjo ali manjšo številko. Stroške poštnine za menjavo krije Malinca. Številke čevljev ne odstopajo od evropskih, jaz nosim številko 39 in tudi vse Burnetie čevlje imam v tej velikosti. 

POZOR! Malince ti podarjamo BON za 5 €, ki ga lahko izkoristiš ZA VSE čevlje Burnetie do 31.8. na www.malinca.si in trgovinici Malinca v Velenju.  

Kako koristiš bon?  

1. Napolni svojo košarico in v spletni blagajni v okence ''PROMOCIJSKA KODA'' vpišeš kodo CEVLJI.

2. Klikni "POTRDI" in avtomatsko se ti bo odštelo 5 € na tvoj par čevljev. Z enim nakupom lahko koristiš en bon. 

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.