Brezplačna eknjiga
close

Samo danes 18.2.! Kolagen UP 1+1 gratis. Preveri na >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!
49 EUR
malinca priporoča
Malinca

TNZ preoblikovanje telesa + gratis poštnina

Preverjeno učinkovit 12 tedenski spletni program, ki ga izvajam tudi sama, ti sedaj lahko pomaga do seksi ritke, zapeljivih nog in ravnega ter čvrstega trebuha. Dosezi vidne rezultate, ki jih bodo opazili tudi drugi!

Redna cena: 69,00 €

Akcijska cena: 49,00 €

Prihranek 20,00 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 41 točk zvestobe. 41 točk = 2,05 €.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Predviden čas dostave: sreda, 19. 2. 2020

Spletni program TNZ preoblikovanje telesa zajema:

 • 12 tedenski spletni program s 4 treningi tedensko, skupaj torej 48 vodenih 30 minutnih treningov,
 • doživljenjski spletni dostop do programa preko platforme Kajabi, da boš lahko trenirala kjerkoli in kadarkoli,
 • 3 težavnostni nivoji – začetniki, rekreativci, napredni,
 • navodila in napotke za izpeljavo treningov, da bo rezultat kar najboljši,
 • dostop do zaprte Facebook skupine, kjer se bomo med seboj motivirali in si pomagali,
 • e-mail podporo za morebitna vprašanja.

Si želiš seksi ritke, zapeljivih nog in ravnega ter čvrstega trebuha?

Nisi edina. :)

Z mojim osebnim trenerjem Nejcem dnevno dobivava vprašanja o vajah za lepo postavo, o njihovi pravilni izvedbi in tudi prehrani.

Spadaš med ženske, ki so preizkusile že nešteto treningov, shujševalnih programov in programov za učvrstitev tistih najbolj želenih TNZ (trenuh-nobe-zadnjica) predelov?

Če noben do sedaj ni bil tako učinkovit kot si si želela … verjemi, nisi sama kriva.

Verjetno ti še nihče ni povedal, da so za učinkovit trening in željene rezultate pomembne predvsem PRAVE vaje in PRAVILNA izvedba teh vaj.

In točno to ti sedaj ponujava midva.

Zate sva pripravila 12-tedenski spletni program za preoblikovanje trebuha, nog in zadnjice, ki vključuje 4 vodene VIDEO treninge tedensko.

En trening traja približno 30 minut, kar pomeni, da si moraš na teden vzeti le 2 uri časa, da poskrbiš za najbolj kritičen TNZ predel.

Ja, tako je.

Sedaj se ti ni treba ure in ure mučiti v fitnesu. Z le 30 minutnim treningom boš namreč zajela vse vaje, ki te bodo končno pripeljale do čvrste ritke, vitkih nog in ravnega trebuha.

Nimaš časa hoditi v telovadnico ali fitnes? Ali pa ti je preprosto nerodno trenirati pred občinstvom?

Potem je ta program kot nalašč zate. Z Nejcem sva namreč treninge pripravila tako, da jih lahko izvajaš kar doma.

S preverjeno učinkovitimi vajami, ki jih že nekaj let izvajam tudi sama, lahko sedaj končno dosežeš rezultate, ki so se ti do sedaj uspešno izmikali. Bil je že čas, kajneda?

In kako spletni program poteka?

Najprej pozabi na začetniški strah, da tega nikakor ne boš zmogla. Verjemi, ta je popolnoma odveč. Z Nejcem te namreč vseskozi ''drživa za roko'' in te do željenih rezultatov vodiva postopoma, od koraka do koraka.

V programu izveš vse.

Najprej te vodiva skozi raztezanje, potem pa ti natančno predstaviva in demonstrirava pravilno izvajanje vaj. Hkrati pa poskrbiva za prijetno vzdušje, da se boš med izvajanjem vaj počutila kar se da udobno in samozavestno.

Za vaje ne potrebuješ posebnih pripomočkov.

A to še ni vse.

Ker si z Nejcem želiva, da v sklopu preoblikovanja telesa, poskrbiš tudi za pravilno prehrano, sva poskrbela tudi za tvoj jedilnik.

In ne, to ni nobena shujševalna dieta, zato si lahko kar oddahneš. :)

Izogni se odrekanju hrani in se končno nauči pravilno jesti.

Z Nejcem sva namreč mnenja, da diete, pri katerih si večino časa lačna, utrujena in slabe volje niso učinkovite.

Ja, mogoče se obnesejo na kratek rok, dolgoročno pa nikakor ne prinesejo zadovoljstva in želene postave.

Zato zagovarjava spremembo življenjskega sloga, ki vključuje spremembo načina prehranjevanja in razmišljanja o prehrani.

V sklopu programa torej prejmeš tedenski jedilnik, ki ti bo omogočil uspešno spopadanje z napadi lakote, te napolnil s hranili, ki jih tvoje telo nujno potrebuje in te tudi pocrkljal. ;)

In ne, nisva še končali …

Vem, da vsak na poti do cilja potrebuje tudi dodatne spodbude. Zato ne skrbi, na tej poti ne boš sama.

Z Nejcem sva ustvarila zaprto FB skupino, ki ti bo nudila pomoč in spodbudo takrat, ko boš brez motivacije in tudi takrat, ko se boš želela pohvaliti s svojimi rezultati. Teh trenutkov bo vsekakor več, to ti zagotavljam.

Torej, v sklopu programa TNZ preoblikovanje telesa prejmeš 2 bonusa:

 • BONUS št. 1: Jedilnik za zdravo hujšanje v vrednosti 9,99 €, ki ga je zate pripravil Nejc. Z njim boš lažje uredila svojo prehrano in končno dosegla rezultate, ki si jih do sedaj lahko le sanjala.  
 • BONUS št. 2: Malincin bidon, da boš tudi med vadbo ostal/a hidrirana, v vrednosti 4,99 €.

Sedaj si pa na vrsti ti!

Stopi iz cone udobja in dosezi vidne rezultate, ki jih bodo opazili tudi drugi. 

Po nakupu spletnega programa, ki ga lahko poravnaš tudi po povzetju, boš na dom z brezplačno dostavo prejel/a navodila za dostop do spletnega programa in vsa pripadajoča darila. S tem dnem se tvoja pot do preoblikovanja telesa lahko začne.

Poglej si predstavitev spletnega programa TNZ preoblikovanje telesa, ki sva ga zate pripravila z osebnim trenerjem Nejcem.


POGOSTA VPRAŠANJA

1. Za koga je primeren spletni program preoblikovanje telesa? Je primeren tudi za popolne začetnike? 

Program je primeren popolnoma za vse ženske (in tudi moške seveda) vseh starosti. Od začetnikov, ki se s telovadbo srečujete prvič in tudi tistih, ki ste že zelo aktivni.

Se sprašuješ kako je to sploh mogoče? Treningi so zastavljeni po krogih (en krog traja 6 minut). Bolj kot si pripravljena več krogov boš naredila. Prav tako določene vaje pokaževa v lažji in težji različici.

2. Ali potrebujem za izvajanje vaj kakšne pripomočke?

Za lažjo različico ne potrebuješ nobenih posebnih pripomočkov. Za težjo različico vaj potrebuješ pri 5 vajah elastiko. Jaz uporabljam elastiko znamke Peach Booty Plan. Pri nakupu uporabi kodo za 15% popust: MALINCA15. Prav tako pa ti bo pri izvedbi vaj prišla prav brisača, stol/sedežna/postelja in blazina.

3. Lahko program izvajam kar doma?

Ja seveda. Vse kar potrebuješ za izvajanje je 2 X 2 m prostora.

4. Kako potekajo treningi? So le-ti vodeni? 

Na začetku vsakega treninga predlagam, da si prebereš pdf datoteko, kjer je opisan trening. Nato sledi 5-minutno ogrevanje, ki ga vodiva skupaj z Nejcem. Sledi glavni del, ki zajema 6 vaj v enem krogu. Vsaka vaja traja 40 sekund, sledi 20 sekund pavze. Kar pomeni, da en krog traja 6 minut. Koliko krogov narediš je odvisno od tvoje pripravljenosti – 3 začetniki, 4 rekreativci (tisti, ki so že sedaj aktivni 1-2 krat tedensko) in napredni (tisti, ki sedaj trenirajo 3x ali več tedensko). Ko imaš ti 20 sekund pavze, ti midva z Nejcem pokaževa in predstaviva naslednjo vajo. Kako izgleda trening si lahko pogledaš v blogu Trening TNZ preoblikovanje telesa (objavila sva namreč video prvega treninga iz programa). 

5. Kako dostopam do programa?

Do programa lahko dostopaš na linku in z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobiš po nakupu programa na email naslov. Natančna navodila skupaj s pripadajočimi darili pa ti bomo poslali po pošti. Do spletnega programa boš lahko nato dostopala preko telefona, tablice ali računalnika. Program je namenjen le tebi, kar pomeni, da podatkov za prijavo ne smeš deliti z drugimi, ker ti v nasprotnem primeru tvoj profil zamrznemo.

6. Ali lahko do program dostopam kadarkoli? Ali je program kako časovno omejen?

Ob nakupu programa dobiš časovno neomejen dostop do njega. Torej lahko do njega dostopaš tudi po preteku 12 tednov. Prav tako lahko do njega dostopaš 24 ur dnevno vse dni v letu. Tako, da lahko treninge izvajaš takrat, ko ti čas dopušča. 

7. Kako hitro lahko pričakujem rezultate? 

Prve rezultate boš ob upoštevanju zastavljenih treningov opazila že po 4 tednih. Tvoje telo bo pridobilo na čvrstosti, trebuh bo bolj raven, noge močnejše in ritka bolj napeta. 

8. Je spletni program preoblikovanje telesa namenjen hujšanju? 

V osnovi je program namenjen oblikovanje postave in ne hujšanju. Ob upoštevanju zastavljenih treningov in priloženega jedilnika pa lahko vseeno pričakuješ izgubo od 0,5 kg do 1 kg tedensko. Gre torej za zdravo hujšanje in hkrati oblikovanje postave. Seveda pa se lahko rezultati razlikujejo od posameznika do posameznika. 

9. Ali je se je potrebno striktno držati priloženega jedilnika?

Ne, ni potrebno. Jedilnik je bonus, ki ga dobiš ob nakupu programa. Če pa se boš jedilnika držala, bodo kilogramčki kopneli iz tedna v teden. Priložen jedilnik lahko prilagodiš tudi svojim prehranskim navadam. 

10. Kdo je sestavil program treningov?

Nejc Pongrac je osebni trener, ki je do boljše postave skozi osebne treninge pripeljal že veliko varovancev. Svoje znanje je pridobival na različnih izobraževanjih Fitnes Zveze Slovenije, za vaditelja, inštruktorja in osebnega trenerja. Ta licenca je edina priznana s strani Olimpijskega Komiteja Slovenije. Za Malincin portal je spisal, kar nekaj uporabnih športnih blog objav in treningov.

11. Kaj v primeru, da mi zmanjka motivacije?

Te popolnoma razumem. Motivacija predstavlja največji izziv pri doseganju zastavljenih ciljev. A ne skrbi. Z Nejcem ti bova skupaj z ostalimi uporabnicami vedno v pomoč preko zaprte Facebook skupine. Vsak teden pa ti bom poslala tudi motivacijski email in spodbudo, da bo vse skupaj šlo lažje. 

12. Kakšna je razlika med programom TNZ preoblikovanje telesa od ostalih na trgu?

Program je zastavljen na način, da učvrstiš in preoblikuješ svoje telo. Hkrati pa daje program poudarek na pravilno izvedbo vaj, ki so ključne za doseganje rezultatov. Ideja je prišla od Nejca. Vsakodnevno se namreč srečuje z ljudmi, ki jih pestijo poškodbe in tistimi, ki ne dosegajo rezultatov zaradi napačnega izvajanja vaj. Tudi sama sem šla čez 12-tedenski program in moram reči, da sem navdušena in 100% verjamem v njegovo uspešnost. Tako zelo, da ti v primeru, da program ne bo dosegel tvojih pričakovanj, v celoti povrnem kupnino. 

Strankina mnenja

 • Kondicija je boljša

  Mnenje napisal Kristina
  Pred mano sta se dva tedna treninga, ker sem vmes enkrat bila bolana. Kondicija je boljša, primer, na začetku sem vojaške skoke zelo težko delala, sedaj naredim vse
 • Uživam v vajah in sem motivirana za treninge

  Mnenje napisal Monika
  Prvi teden je končan. Sem bila pridna in naredila vse treninge prvega tedna. Glavni trening ponovim 3x. Za začetek dovolj. Zelo mi je všeč dolžina treninga, nazoren prikaz, možnost treninga doma. Odlično! Res si želim učvrstiti mišice. Hujšanje ni v prvi vlogi, ker nimam preveč kg. Me pa motijo 'šlaufki' okrog pasa oz. 'mehke' noge. Skratka, uživam v vajah in sem motivirana za treninge.
 • Treningi so super

  Mnenje napisal Kristina Erzetič
  Treningi se mi zdijo super, imam že fajn muskalfiber po prvem tednu
 • Mi je prirasla k srcu

  Mnenje napisal Špela Marič
  Telovadba mi je zdaj že kar prirasla k srcu. Priznam, so trenutki, ko se mi reees ne ljubi, ampak se nekako prisilim. Zelo koristen nasvet mi je bil, da če se ti ne ljubi, naredi vsaj pol. In res, ko sem že na polovici, potem še najdem toliko moči, da dokončam. Sem pa trenutno pri 9. tednu, saj zaradi pestrega tedna težko najdem čas in tako telovadim 3x na teden.
  Glede spremembe postave - zadnjica postaja bolj čvrsta, trebušček počasi izginja (sicer je še daleč od željenega, a napredek je viden). Opažam tudi večjo vzdržljivost, predvsem v nogah. Npr. wall sit sem v začetku komaj zdržala 20 sekund, sedaj pa mi 40 sekund mine kot sekunda, brez težav.
 • Program TNZ je enostavno enkraten!

  Mnenje napisal Neža Vene
  Program preoblikovanja telesa TNZ je top! in zakaj? Ker so vaje osnovane tako, da jih lahko izvajaš doma. Sama kombiniram program še s fitnesom in morem priznati, da opazim napredek, katerega prej kar nekaj časa nisem. Kar mi je pa pri tem programu najbolj všeč je pa PRAVILEN prikaz vaj. Tako da punce v akcijo, se splača!
 • Rezultati so ob redni vadbi resnično hitro vidni

  Mnenje napisal Dominika Portic
  Tole je preverjeno super. Rezultati so ob redni vadbi resnično hitro vidni in tudi počutje se močno izboljša. Vztrajajte, ker vam bo telo res hvaležno, kar je veliko bolj pomembno kot stranski učinek te vadbe (beri - lepo oblikovano telo ;-))
 • Six pack-i here I come! :)

  Mnenje napisal Anja Blazinšek
  Pohvalno! Vaje so super sestavljene in zelo nazorno prikazane. Prvi rezultati se že poznajo. Imam več kondicije, musklfiber pa kaže na to, da treningi le niso tako nedolžni kot izgledajo. :D Priporočam.
 • Vaje so super

  Mnenje napisal Lara Maček
  Za začetek moram povedati, da so vaje super. Predvsem mi je všeč, ker so vaje enostavno zastavljene, kaj mislim s tem. Ne gre za težavne izvedbe vaj, ampak so vaje enostavne za razumevanje (ni težkih položajev za katere bi potreboval 10 min, da bi sploh razumel, kaj vaja zahteva od tebe). Na drugi strani pa vaje vseeno predstavljajo velik iziv, saj naredimo več ponovitev oz. več krogov ali pa si vajo še dodatno otežimo s težjo različico. Ogrevanje na začetku pa je tista pika na i, ki poskrbi, da opravimo zares odličen trening, po katerem se počutim odlično.

Napišite svoje mnenje o: TNZ preoblikovanje telesa + gratis poštnina

Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan. 

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Pri nakupu od 30,01 € in do 49,99 € je strošek dostave 1,99 €. Do 30,00 € je strošek dostave 2,99 €. 
 • osebni prevzem v fizični trgovini Malinca v Velenju: brezplačno ne glede na znesek nakupa. 

Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?

 • dostava preko Pošte Slovenija: Pred dostavo boš prejel/a 2 SMS-a. Prvega ko paket odpošljemo, kjer imaš tudi možnost spremeniti naslov, mesto in/ali datum dostave. Mogoče je, da te bo poštar pred dostavo tudi poklical. Drugi SMS dobiš na dan dostave. V primeru, da te v času dostave ne bo doma, ti bo poštar pustil listek s številko paketa in naslovom najbližje pošte, kjer lahko paket prevzameš z osebnim dokumentom v roku 15 dni. V primeru, da ti listka poštar ne pusti oz. da ga izgubiš lahko paket vseeno osebno prevzameš na pošti s sladilno številko, ki jo dobiš v SMS sporočilu.
 • osebni prevzem v fizični trgovini Malinca v Velenju: tvoj paketek bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzameš v trgovini Malinci. Nahajamo na Cesti Františka Foita 10 v Velenju (pritličje bloka za Pekarno Presta). Odpiralni čas: ponedeljek, srede, petek od 8 do 17 ure, torek in četrtek od 8 do 15 ure. Za vsak slučaj te še obvestimo preko SMS-a, da je paketek pripravljen.

Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod:

 • pačilo po povzetju paketka, (Poštarju lahko paket plačaš z gotovino, v večjih krajih tudi s kartico (pri tem se ne računa nobena provizija). V primeru prevzema paketa na Pošti lahko paket poravnate z gotovino ali kartico.)
 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico  (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • plačilo z VALÚ Moneta,
 • plačilo preko Paypala.
:

Zraven TNZ preoblikovanje telesa + gratis poštnina priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.