Brezplačna eknjiga
close

Teden super hrane ❤ Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Tedenska akcija

V tednu od 12.2. do 18.2.2018 imamo v Malinci akcijske cene izdelkov znamke Sukrin, ki so primerni za LCHF prehrano in znamke BioTech z najboljšimi beljakovinskimi čokoladicami Zero Bar. 

1. Izdelke Sukrin razvija ekipa norveških nutricionistov, ki se ves čas trudijo slediti načelom zdrave prehrane. Sukrin izdelki so iz naravnih in kakovostnih sestavin ter minimalno procesirani. Sukrin izdelki so odlična izbira, če ste na LCHF (low-carb, high-fat) prehrani oziroma prehrani z malo ogljikovimi hidrati ter če se izogibate pšenici, glutenu, sladkorju ali soji. S Sukrin izdelki lahko na preprost način nadomestite navadni sladkor in žitne moke ter poskrbite, da bo vaš zdrav jedilnik vedno pester in okusen.

2. Pri BioTech so mnenja, da je največje bogastvo, ki ga človek lahko premore zdravje. V ponudi BiotechUSA lahko najdete beljakovinske ploščice Zero Bar, ki so nizkohidratne ploščice, primerne za vse tiste, ki se izogibajo vnosu ogljikovih hidratov, prav tako pa mešanice za pripravo visokobeljakovinskih kaš in omlet.

Mreža Seznam
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.