Brezplačna eknjiga
close

NOVO! Vitamin D3 >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

SoriaNatural

SoriaNatural

Podjetje SoriaNatural® je bilo ustanovljeno pred tridesetimi leti z namenom, da se posveti lastni pridelavi in proizvodnji izdelkov iz zdravilnih rastlin: ekstrakti zdravilnih rastlin v kapljicah in kapsulah, sirupi za otroke, tinkture. 

V podjetju SoriaNatural® zdravilne rastline, hrano in skoraj ves osnovni material, ki ga uporabljajo za izdelke, pridelujejo na lastnih poljih na več kot 320 hektarih zemljišč. Rastline so iz ekološke pridelave, pridelane z biodinamičnim kmetovanjem.

Zemljišča, na katerih pridelujejo več kot 70 različnih zdravilnih rastlin, so ob izviru reke Duero v deviško čistem okolju severne Španije. Nahajajo se na 1.200 metrih nadmorske višine, kjer daleč naokoli ni nobene industrije. Ugodno podnebje, čista zemlja in izvirska voda pripomorejo, da so aktivne učinkovine v zdravilnih rastlinah visoke kvalitete.

dolgoletnimi izkušnjami na področju biološke pridelave rastlin, z najmodernejšim laboratorijem v Evropi in 500 zaposlenimi je SoriaNatural® eno izmed vodilnih podjetij na področju naravne medicine v Evropi. V tridesetih letih od ustanovitve si je pridobilo popolno zaupanje uporabnikov v visoko kakovost izdelkov. Sodobni procesi izdelave, kot sta “superkritična tekočina” in liofilizacija, omogočajo učinkovitejšo fitoterapijo, kot je bila na tržišču na voljo doslej.

Tovarna, ki meri 15.000 m2, ima najsodobnejši raziskovalni, razvojni in inovacijski center ter laboratorij za nadzor kakovosti, opremljen z najsodobnejšo tehnologijo, kar ga uvršča med najrazvitejše v Evropi.

Celotna proizvodnja sledi strogim merilom kakovosti in dobre proizvodne prakse. Za pridobivanje ekstraktov iz zdravilnih rastlin, ki blagodejno vplivajo na naš organizem, uporablja podjetje več načinov obdelave. Razlikujejo se glede na vrsto in del rastline, uporabnost (cvetovi, listi ali korenine), ter koncentracijo.

Vrhunsko kakovost suhih ekstraktov in njihovih aktivnih učinkovin ohranimo z dodajanjem rastlinskega glicerina in pri določenih izdelkih etanola, ki delujeta izključno kot konzervansa.

Mreža Seznam
 • Brez glutena Brez laktoze Vegansko
  Podrobnosti
  Naravna tinktura ameriškega slamnika 50 ml

  Ameriški slamnik ekstrakt 50ml

  Redna cena: 10,99 €

  Ekstrakt ameriškega slamnika ne vsebuje glutena, alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so primerne tudi za otroke. Znan je po tem, da prispeva k podpori imunskega sistema.
 • Brez glutena Brez laktoze Vegansko
  Podrobnosti
  Naravna tinktura ameriškega slamnika 50 ml

  Pegasti badelj ekstrakt 50ml

  Redna cena: 11,99 €

  Ekstrakt pegastega badlja ne vsebuje glutena, alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Znan je po zdravilni učinkovini silimarin, za katero je znano, da ima največjo vlogo pri razstrupljanju telesa.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.