Brezplačna eknjiga
close

NOVO! Vitamin D3 >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Rok's

Rok's

Rokova osebna prizadevanja in odkrivanje zdravega načina življenja ga je pripeljalo do tega, da je sam ustvaril popolno in zdravo arašidovo maslo. Čeprav ta poslastica zveni kot nekaj nezdravega, temu ni tako.

V svoji kuhinji je preizkusil veliko različnih receptov, da je ustvaril takšnega, v okus katerega se preprosto zaljubiš. Nekaj uničenih in zlomljenih sekljalnikov ter veliko več zažganih arašidov :) Pozneje pa mu je le uspelo izpopolniti recept in ustvariti popolno, 100-odstotno naravno, Rok’s arašidovo maslo.

Izbrani arašidi so skrbno praženi in natančno zdrobljeni ter brez dodane soli ali olja predelani v kakovostno arašidovo maslo. Naravno kremasto arašidovo maslo se počasi topi v ustih in pusti odličen dolgotrajen okus.

Mreža Seznam
 • 100% naravno arašidovo maslo 300g

  100% naravno arašidovo maslo 300g

  Rok’s 100 % naravno arašidovo maslo je sveže pridelano brez dodanega sladkorja in palmovega olja in je intenzivnega odličnega okusa. Narejeno je popolnoma samo iz arašidov brez vseh dodatkov.
  Brez glutena Brez laktoze Slovensko Vegansko

  Redna cena: 7,29 €

 • 100% naravno hrustljavo arašidovo maslo 300g

  100% naravno hrustljavo arašidovo maslo 300g

  Rok’s 100 % naravno hrustljavo arašidovo maslo je sveže pridelano brez dodanega sladkorja in palmovega olja in je intenzivnega odličnega okusa. Narejeno je popolnoma samo iz arašidov brez vseh dodatkov.
  Brez glutena Brez laktoze Slovensko Vegansko

  Redna cena: 7,29 €

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.