zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
17.99 EUR

Paket za hujšanje

Paket za hujšanje vsebuje goji jagode, chlorello v tabletah in čaj z okusom črnega ribeza in acai jagod iz ekološke pridelave.

Zaloga: izdelek je na zalogi ☺

21,97 €

17,99 €

* Obvezna polja


paket za hujsanje

  • Paket za hujšanje
  • Paket za hujšanje
  • Chlorella v tabletah
  • Goji jagode 100g
  • acai caj

Potrebujete pomoč pri hujšanju oz zmanjšanju apetita? Pripravili smo naraven paket za hujšanju, ki ga lahko vključite v svojo vsakodnevno prehrano.

PREDLOG ZA UPORABO PAKETA: Zjutraj si namesto zajtrka pripravite smoothie, ki mu poleg vam ljubih sestavin (sadja, zelenjave) dodajte tudi žličko goji jagod in žličko chlorelle. 1 vrečko acai čaja prelijte z 0,5 l vode in ga spijete čez dan. Ob redni uporabi paket zadostuje za 20 do 30 dni. 

Paket za hujšanje vsebuje: 

1. Goji jagode soznane tudi kot volčje jagode. Na visokih nadmorski višini, podvržene številni vremenskim vplivom in pogostim sušam iz zemlje vzamejo najboljše snovi in so tako zelo trdožive in odporne. O njihovi trdoživosti so boli Kitajci podučeni že več tisoč let. Sprva so jih uživali kot sveže sadje, ki so ga obirali iz vej, kasneje pa so iz goji jagod kuhali tudi čaj, jih dodajali v juhe in druge jedi. Cenili so jih do te mere, da so z njimi zdravili kralje in jih dajali bojevnikom pred odhodom na bojišča.

Uporaba:
Na dan je priporočeno zaužiti 10 gramov suhih plodov, kaj je približno eno prgišče. Lahko jih uživate same kot prigrizek ali pa z drugo hrano, na primer z žiti, musliji, jogurti, pudingi, sadnimi napitki, sokovi ali oreščki. Uporabljate jih lahko tudi za peciva.

2. Chlorella (klorela) v tabletah iz ekološke pridelave je edinstvena zelena alga kroglaste oblike, ki jo najdemo v manjših stoječih vodah, mlakah in ribnikih bogatih z organskimi snovmi. Gre torej za sladkovodno algo. Tu in tam jo srečamo tudi na kopnem, če so tla dovolj vlažna. Preživi tudi sušna obdobja. Clorello danes meljejo na poseben način, s katerim dosežejo, da se celične stene strejo in da organizem na ta način ob zaužitju lažje dostopa do snovi, ki so skrite v tej algi. Zelo priljubljena je ta alga na Japonskem. Gojene alge rastejo v strogo nadzorovanih sladkovodnih bazenih. Ime je Clorella dobila po klorofilu, ki ga nekateri omenjajo kot rastlinsko kri.

Uporaba: 2-krat dnevno zaužijemo po 2 tableti (skupaj je to 2 g chlorelle dnevno) s kozarcem vode ali naravnim sokom ob zajtrku in kosilu.

3. Čaj z okusom črnega ribeza in acai jagod iz ekološke pridelave je resnično saden osvežilen poparek. Gre za vrhunsko mešanico hibiskusa, šipka in acai jagod z odličnim, razpoznavnim okusom črnega ribeza.

Uporaba: Za pripravo kar najboljše skodelice čaja vedno uporabite svežo vodo, čajno vrečico prelijte z vrelo vodo. Priporočamo, da jo namakate 3 - 5 minut.

Več o Paket za hujšanje najdeš spodaj

Komentarji o Paket za hujšanje

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.