Brezplačna eknjiga
close

Podarjamo BON za 5€ Prevzemi svojega >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!
6.99 EUR
Homeogarden

Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg

Obogateno 100% organsko gnojilo z naravnimi algami in organskim magnezijem in kalcijem za paradižnik, paprike, kumare, bučke in vse vrste plodovk.

Redna cena: 6,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 7 točk zvestobe. 7 točk = 0,35 €.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Predviden čas dostave: torek, 19. 6. 2018

Obogateno 100% organsko gnojilo z naravnimi algami in organskim magnezijem in kalcijem za paradižnik, paprike, kumare, bučke in vse vrste plodovk. Naravno, biološko in trajnostno prehranjuje rastline, povečuje zdrav domač pridelek in povečuje tvorbo humusa, ki je ključen za rodovitnost zemlje.

Edinstvena kombinacija organskega gnojila in naravnih izboljševalcev zagotavlja zdrav domač pridelek. Zaradi mikrogranulacije se gnojilo izredno hitro topi in deluje in zato zelo primerno tudi za dognojevanje skozi celo leto.

Uporaba gnojila za paradižnik, papriko, kumare, bučke

Rastline v vrtu, koritih ali sadilnih vrečah lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta od februarja do novembra. Pazimo le, da zemlja ni zmrznjena, saj v tem primeru se gnojilo ne bomo moglo raztopiti v zemlji. Za 25 m2 površine potrebujemo 1 kg gnojila. Gnojilo lahko tudi zmešamo z organsko zemljo za sajenje rastlin v korita ali lončke v količini 250 g za 50 l zemlje, odvisno od kakovosti in založenosti zemlje s hranili. 

Kako do najboljših rezultatov

Za naravno povečanje pridelka in trajnostno izboljšanje zemlje v vrtu uporabljamo gnojilo najprej v začetku rasti spomladi. V primerjavi z običajnimi organskimi gnojili brez naravnih izboljševalcev je potrebna količina bistveno manjša in sicer tako da ob pripravi zemljišča gnojilo dodamo v količini 1 kg za 25 m2.

Posebno pa je zaželeno, da se gnojilo dodaja tudi v rastni sezoni za dognojevanje ali ob menjavi rastlin na vrtu, kjer lahko uporabimo tudi polovično količino in sicer 1 kg za 50 m2.

V primeru izredno slabega zemljišča lahko količino povečamo do maksimalno 1 kg na 10 m2.

Pri sajenju manjših sadik kot so npr. kumare dodajamo 50 g gnojila (1 večja pest), za nekoliko večje kot paradižnik, bučke pa 100 g gnojila (2 večje pesti gnojila).

Gnojilo ponovno uporabimo še v jesenskem času po spravilu pridelka v enaki količini kot spomladi.

Kje uporabljamo

Gnojilo uporabljamo na vseh vrstah plodovk kot so paprike, kumare, bučke, jajčevci, čebula, česen in paradižnik, kjer želimo na naraven način brez umetnih gnojil izboljšati njihovo rast, cvetenje in povečati pridelek. 

Kdaj uporabljamo

 • KLJUČNI ČAS marec – april (pred pričetkom rasti, ob sajenju), 
 • maj - junij (dognojevanje), 
 • september – oktober (letno trajnostno založno gnojenje, ob sajenju).

Tehnični in varnostni podatki: Gnojilo je narejeno iz 100% naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Hranimo ga v izvirni embalaži v suhem in hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Odprto embalažo je potrebno dobro zapreti nazaj in hraniti pod navedenimi pogoji.

Sestava: 100% granulirano organsko gnojilo z naravnimi algami. Skupni dušik 6%, fosforjev pentaoksid 7%, kalijev oksid 8%, kalcijev oksid 7%, magnezijev oksid 0,2%. PH je nevtralen. Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

Neto količina: 1 kg
Proizvedeno v Belgiji. 

Napišite svoje mnenje o: Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg

Oddaj svoje mnenje o izdelku in pridobi 20 točk zvestobe.

Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo že naslednji dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan. 

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila in izbire dostavne službe:

 • dostavno službo GLS: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Pri nakupu od 30,01 € in do 49,99 € je strošek dostave 1,99 €. Do 30,00 € je strošek dostave 2,99 €.
 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 50 € brezplačna dostava. Pri nakupu od 30,01 € in do 49,99 € je strošek dostave 2,50 €. Do 30,00 € je strošek dostave 3,99 €.
 • osebni prevzem v fizični trgovini Malinca v Velenju: brezplačno ne glede na znesek nakupa. 

Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?

 • dostavno službo GLS: na dan, ko odpošljemo paket boš dobil/a email, obvestili pa te bodo tudi o terminu, kdaj ti bodo paket dostavili. Če ti termin ne bo ustrezal jim sporoči novega. Te bo pa potnik še pred prihodom tudi poklical. Z njim se tako lahko dogovoriš za nov termin dostave oz. če želiš, da ti paketek pusti na paketomatu, bencinski črpalki ali pošti, s katero imajo dogovor. Kakorkoli, potniki iz GLS-ja so zelo prijazni in prilagodljivi in zagotovo boste našli način, da ti predajo tvoj paketek :)
 • dostavo preko Pošte Slovenija: poštar te bo obiskal v običajnem času in ti predal paketek. Če te takrat ne bo doma, ti bo v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim paket prevzameš na tvoji najbližji pošti.
 • osebni prevzem v fizični trgovini Malinca v Velenju: tvoj paketek bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzameš v trgovini Malinci. Nahajamo na Cesti Františka Foita 10 v Velenju (pritličje bloka za Pekarno Presta). Odprti smo od ponedeljka do petka od 9.00-17.00. Za vsak slučaj te še obvestimo preko SMS-a, da je paketek pripravljen.

Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod:

 • pačilo po povzetju paketka tvojemu dostavljavcu,
 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico  (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • plačilo z Moneto,
 • plačilo preko Paypala.
:

Zraven Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.