zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
6.99 EUR

Homeogarden Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg

Obogateno 100% organsko gnojilo z naravnimi algami in organskim magnezijem in kalcijem za paradižnik, paprike, kumare, bučke in vse vrste plodovk.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

6,99 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 7 točk zvestobe. 7 točk = 0,35 €.


Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg

  • Organske plodovke in paradižnik
  • Organska gnojila
  • Organske plodovke in paradižnik
  • Organske plodovke in paradižnik
  • Organske plodovke in paradižnik
  • Organske plodovke in paradižnik

Obogateno 100% organsko gnojilo z naravnimi algami in organskim magnezijem in kalcijem za paradižnik, paprike, kumare, bučke in vse vrste plodovk. Naravno, biološko in trajnostno prehranjuje rastline, povečuje zdrav domač pridelek in povečuje tvorbo humusa, ki je ključen za rodovitnost zemlje.

Edinstvena kombinacija organskega gnojila in naravnih izboljševalcev zagotavlja zdrav domač pridelek. Zaradi mikrogranulacije se gnojilo izredno hitro topi in deluje in zato zelo primerno tudi za dognojevanje skozi celo leto.

Uporaba gnojila za paradižnik, papriko, kumare, bučke

Rastline v vrtu, koritih ali sadilnih vrečah lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta od februarja do novembra. Pazimo le, da zemlja ni zmrznjena, saj v tem primeru se gnojilo ne bomo moglo raztopiti v zemlji. Za 25 m2 površine potrebujemo 1 kg gnojila. Gnojilo lahko tudi zmešamo z organsko zemljo za sajenje rastlin v korita ali lončke v količini 250 g za 50 l zemlje, odvisno od kakovosti in založenosti zemlje s hranili. 

Kako do najboljših rezultatov

Za naravno povečanje pridelka in trajnostno izboljšanje zemlje v vrtu uporabljamo gnojilo najprej v začetku rasti spomladi. V primerjavi z običajnimi organskimi gnojili brez naravnih izboljševalcev je potrebna količina bistveno manjša in sicer tako da ob pripravi zemljišča gnojilo dodamo v količini 1 kg za 25 m2.

Posebno pa je zaželeno, da se gnojilo dodaja tudi v rastni sezoni za dognojevanje ali ob menjavi rastlin na vrtu, kjer lahko uporabimo tudi polovično količino in sicer 1 kg za 50 m2.

V primeru izredno slabega zemljišča lahko količino povečamo do maksimalno 1 kg na 10 m2.

Pri sajenju manjših sadik kot so npr. kumare dodajamo 50 g gnojila (1 večja pest), za nekoliko večje kot paradižnik, bučke pa 100 g gnojila (2 večje pesti gnojila).

Gnojilo ponovno uporabimo še v jesenskem času po spravilu pridelka v enaki količini kot spomladi.

Kje uporabljamo

Gnojilo uporabljamo na vseh vrstah plodovk kot so paprike, kumare, bučke, jajčevci, čebula, česen in paradižnik, kjer želimo na naraven način brez umetnih gnojil izboljšati njihovo rast, cvetenje in povečati pridelek. 

Kdaj uporabljamo

  • KLJUČNI ČAS marec – april (pred pričetkom rasti, ob sajenju), 
  • maj - junij (dognojevanje), 
  • september – oktober (letno trajnostno založno gnojenje, ob sajenju).

Tehnični in varnostni podatki: Gnojilo je narejeno iz 100% naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Hranimo ga v izvirni embalaži v suhem in hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Odprto embalažo je potrebno dobro zapreti nazaj in hraniti pod navedenimi pogoji.

Sestava: 100% granulirano organsko gnojilo z naravnimi algami. Skupni dušik 6%, fosforjev pentaoksid 7%, kalijev oksid 8%, kalcijev oksid 7%, magnezijev oksid 0,2%. PH je nevtralen. Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

Neto količina: 1 kg
Proizvedeno v Belgiji. 

Več o Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg najdeš spodaj

O blagovni znamki Homeogarden

Podjetje HomeOgarden je bilo ustanovljeno novembra 2012 z namenom zagotoviti uporabnikom enostavne, naravne, varne in učinkovite rešitve za oskrbo rastlin in varnega okolja pred škodljivci. Že pred ustanovitvijo pa je potekal razvoj izdelkov, priprava tehnologije za formuliranje izdelkov, preiskušanje na pooblaščenih inštitucijah - Biotehniška fakulteta in sodelovanje s strokovnjaki iz agronomske stroke iz tujine. več

Prikaži vse artikle blagovne znamke Homeogarden

Komentarji o Organsko gnojilo - Organski paradižnik in plodovke 1kg

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.