Brezplačna eknjiga
close

NOVO! Razvajaj se s Pink Latte Mixom >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Organic shop

Organic shop

Organic shop je blagovna znamka, ki združuje naravno kozmetiko na nego telesa in las visoke kakovosti po dostopnih cenah. 

Vsak izdelek naravne kozmetike Organic Shop izpolnjuje tri glavne zahteve: PREPROSTO. ČISTO. NARAVNO.

  • PREPROSTO pomeni, da gre za preprosto kombinacijo naravnih sestavin, preproste in učinkovite formule ter preprosto a kljub temu varno pakiranje.
  • Da je naravna kozmetika ČISTA, dokazuje to, da je brez parabenov, SLS, mineralnih olj in brez polietilena.
  • Organic shop je NARAVNA kozmetika, ki ima najboljše naravne formula, najvišje  vrednosti naravnih sestavin, vsebuje certificirane organske izvlečke in olja, večina izdelkov ima BDIH certifikat in standard COSMOS NATURAL.

Izdelki so certificirani s strani najuglednejših svetovnih organizacij, kar zagotavlja garancijo, da z uporabo izdelkov svojemu telesu privoščite le najboljše.

Vrhunska naravna kozmetika blagovne znamke Organic shop združuje aktivne in hranljive učinkovine, ki nudijo zaščitno nego in doživetje naravnega ob vsaki uporabi in poskrbijo za harmonijo telesa in duha.

Skoraj vsi izdelki imajo BDIH certifikat - najstrožja nemška organizacija za potrjevanje kozmetičnih izdelkov ustanovljena leta 1986.

Vsi izdelki se ponašajo s COSMOS Standardom. COSMO Standard je novo združenje za certificiranje kozmetičnih izdelkov, ki je bilo ustanovljeno leta 2010 s strani petih vodilnih evropskih organizacij-strokovnjakov za potrjevanje naravnih in ekoloških kozmetičnih izdelkov: BDIH (Nemčija), ICEA (Italija), Soil Association (Velika Britanija), Cosmebio in ECOCERT (Francija).

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.