Brezplačna eknjiga
close

Podarjamo BON za 5€ Prevzemi svojega >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Nature's Design

Nature's Design

Švicarsko podjetje Nature's Design ustvarja izdelke za boljše življenje. Pisana paleta izdelkov za revitalizacijo vode in drugih pijač ter hrane je priljubljena že v več kot 30 državah po vsem svetu. 

Februarja 2015 pa so predstavili tudi novo blagovno znamko THANK YOU, ki jo sestavljajo prve 100 % eko steklenice na svetu ter zanje dobili zlato nagrado za najboljši nov izdelek.

Podjetje deluje odgovorno do narave in do ljudi. Izdelki so ustvarjeni iz naravnih materialov (steklo, porcelan, kaolin, pluta, kavčuk …). Veliko izdelkov je plod ročnega dela. Podporo evropskemu gospodarstvu izraža dejstvo, da so vsi izdelki narejeni v Evropi.

Iskanje najbolj energijske, poživljajoče in harmonične oblike jih je pripeljalo do zlatega reza*, ki predstavlja dizajn narave. Od tod izhaja ime podjetja Nature's Design - dizajn narave oziroma oblike narave. 

Ko so pred leti prvič videli fotografije vodnih kristalov, ki jih je posnel japonski znanstvenik Masaru Emoto, je to v njih pustilo močan pečat. Najbolj jih je prevzelo dejstvo, da se struktura vode izboljša zaradi uporabe oblik, ki so v harmoniji z oblikami iz sveta narave. Zaljubili so se v vodo in v oblike.

Zaradi tega navdušenja so nastali izdelki Nature's Design. So elegantni, uporabni in kakovostni. Skrbijo za boljše počutje - za dušo, um, čustva in telo.

Zlati rez izhaja iz enakosti proporcev, pri čemer je razmerje med večjim in manjšim delom enako kot med celoto in večjim delom. To razmerje oziroma ta formula je 1,618 (število fi v matematiki).

Mreža Seznam
 • -44%
  Podrobnosti
  Eko Steklenica otroška 0.3l

  Eko Steklenica otroška 0.3l

  Redna cena: 35,90 €

  Spletna cena: 19,99 €

  Prihranek 15,91 €
  Zakaj bi imeli samo vi lepo in ekološko steklenico? Zaslužijo si jo tudi dojenčki. Privoščite jim, da začutijo prijetnost naravnih materialov, ne plastike. Prava izbira za okoljsko ozaveščene starše, ki želijo svoje vrednote predati svojemu otroku.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.