Brezplačna eknjiga
close

DNEVI DARIL! Preveri ideje za praznična darila in izkoristi akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Medenka

Medenka

Ekipa Medenke je sestavljena iz posameznikov različnih znanj. V želji po združevanju tradicije in mladostniškega razmišljanja so ustvarili izdelek, ki ga lahko brez obotavljanja uvrstimo v kategorijo zdravih sladkarij.

 

Z Medenko področje zdrave prehrane širijo tja, kjer se pogosto zatakne – pri sladkarijah. Ponujajo vam odgovor na vprašanje, kako združiti dobro in zdravo, s pestrim naborom okusov in barv pa otroku pričarajo sladko izkušnjo, primerljivo s katerokoli drugo sladkarijo.

Blagovna znamka Medenka odraža ponos in spoštovanje dolgoletne tradicije čebelarstva na Slovenskem. V pripravo sladkega priboljška vključujejo le kakovosten med, ki je nastal izpod rok izkušenih slovenskih čebelarjev.

Vrhunsko znanje slovenskih čebelarjev so postavili izven okvirja, dodali kanček mladostniškega navdiha in otroške sladkosnednosti ter nastala je Medenka – moderen, zdrav in zabaven način sladkanja za naše najmlajše. No, pa tudi za nas. 

Kako je Medenka nastala?

Nastanek Medenke lahko pripišejo srečnemu naključju in kančku otroške domiselnosti, ki jih je spomnil, da je med mogoče uporabiti tudi na manj konvencionalen način – za sladkanje. A ne zgolj kot sladilo, temveč tudi kot čisto pravo sladkarijo.

Ponosni so, da lahko z Medenko otrokom ponudimo zdrav priboljšek, ki za razliko od večine ostalih ne vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih snovi, ki lahko škodijo našemu zdravju.

Tradicionalen okus ohranjajo z okusoma cvetličnega medu in medu s cimetom, moderen okus jagode, pomaranče in limone pa so ustvarili s sodobnim načinom obdelave sadja – liofilizacijo. Gre za poseben postopek sušenja sadja, ki poskrbi, da sadje ohrani kar 97 % vseh svojih vitaminov in mineralov. Liofilizacija pa vpliva tudi na ohranjanje intenzivnega okusa sadja, ki bo prepričal tudi tiste, manj zagrizene ljubitelje medu.

Mreža Seznam
 • -10%
  Brez glutena Brez laktoze Slovensko
  Podrobnosti
  Domača granola čokoladni medenjak 300g

  Medenka – cvetlični med

  Redna cena: 0,99 €

  Spletna cena: 0,89 €

  Prihranek 0,10 €
  Medenka je naravna sladkarija narejena iz domačega slovenskega cvetličnega medu.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.