Brezplačna eknjiga
close

Podarjamo BON za 5€ Prevzemi svojega >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

InLife

InLife

Na trgu obstaja poplava prehranskih dodatkov z ali brez dokazov o učinkovitosti, med njimi je tudi omejeno število pripravkov, ki vsebujejo medicinske gobe. Učinke medicinskih gob so dokazali v vrsti raziskav na celičnih kulturah, živalih in ljudeh.

InLife prehranska dopolnila vključno z embalažo, oblikovanjem in surovino, so slovenske pridelave z ekološkim certifikatom, primeren za vegane in bolnike s celiakijo ter brez testiranja na živalih in s takim poimenovanjem, da lahko vsak potrošnik brez predznanja ve, čemu je namenjen.

InLife prehranska dopolnila delujejo adaptogeno (ravno pravšnje uravnavanje imunskega sistema), so popolnoma naravnega izvora, ekološke pridelave, s tradicionalno uporabo na Vzhodu in podprti z veliko študijami, popolnoma varni, primerni za vsakogar (diabetes, celiakija, otroci...).

Zaradi adaptogenosti je pogostost obolenj manjša, okrevanje pri njih je hitrejše, s širokim spektrom delovanja pa imajo še mnoge dodatne prednosti (zmanjšanje vpliva stresa, zniževanje holesterola, uravnavanje krvnega tlaka in krvnega sladkorja, uravnavanje telesne teže, zaščito jeter, zaščito pred rakavimi obolenji, antioksidativno delovanje...), ki so pomembne za zdravo, kvalitetno in svobodno življenje.

Prednosti uživanja:

  • primerne za vsakogar (primerne za vegane in bolnike s celiakijo, ne vsebujejo efedrina, kofeina, glutena, laktoze, konzervansov, barvil ali sladkorja in niso testirani na živalih),
  • na voljo v obliki kapsul in s tem je lažje jemanje,
  • narejene v celoti v Sloveniji,
  • ob rednem uživanje je pogostost obolenj manjša, okrevanje hitrejše, imajo pa še mnoge dodatne prednosti - zmanjšanje vpliva stresa, zniževanje holesterola, uravnavanje krvnega tlaka in krvnega sladkorja, uravnavanje telesne teže, zaščito jeter, zaščito pred rakavimi obolenji,...

6 različnih mešanic za različne težave:

  1. ImunoMix - Mešanica osmih edinstvenih gob iz ekološke pridelave pomaga krepiti vaš imunski sistem ter pripomore k učinkovitosti njegovega delovanja.
  2. FloraVital - Mešanica gob iz ekološke pridelave, ki pomaga uravnavati prebavo.
  3. AlergoFit - Skrbno pripravljena mešanica gob iz ekološke pridelave pomaga živeti, delati in kakovostno preživljati prosti čas.
  4. OnaVital - Nežno uravnotežena kombinacija gob iz ekološke pridelave pomaga povrniti moč in dobro fizično počutje ženske v zrelih letih.
  5. SuperOn - Poživljajoča kombinacija petih različnih gob iz ekološke pridelave pomaga povrniti moč in telesno kondicijo za popolno aktivnost moškega.
  6. Ganoderma - Izjemna moč legendarne gobe Ganoderme lucidum iz ekološke pridelave, pripravljena v podporo vašemu imunskemu sistemu.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.