Brezplačna eknjiga
close

NOVO! Vitamin D3 >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Fruštek

Fruštek
Zgodba o odličnih domačih hrustljavih müslijih (granoli) ali kako lahko zajtrk postane navada :) Fruštek je mlada slovenska znamka najboljših domačih hrustljavih müslijev oziroma t.i. granole, ki vas resnično motivira, da zjutraj pojeste svoj nujno potreben in predvsem zdrav zajtrk :)


Vse se je začelo s tem, ko je Anja obupala pri iskanju hrustljavih müslijev z malo ali nič sladkorja, saj je le-ta ponavadi glavna sestavina tistih iz trgovin. Fruštek je slajen samo z medom in suhim sadjem, zato ni pretirano sladek. Nenehno izboljšuje sestavine in se trudi, da ji je vse več iz ekološke ter lokalne pridelave. Fruštek se peče glede na število naročil (predvidoma enkrat na dva tedna), zato je vedno svež, ko lično zapakiran prispe do vas. Ker je narejen izključno iz naravnih sestavin, ni priporočljivo, da ga predolgo hranite, ampak ga le hitro pohrustajte.

Mreža Seznam
 • Brez laktoze Slovensko Vegansko
  Podrobnosti
  Domača granola z malinami 350g

  Domača granola z malinami 350g

  Redna cena: 6,99 €

  Odlični slovenski domači hrustljavi müsli (granola) z malinami. Da boš jutro začel/a z nujno potrebnim in predvsem zdravim zajtrkom. Granola je slajena samo z organskim agavinim sirupom.
 • -10%
  Podrobnosti
  Paket za presno torto

  Paket domače granole – 3 okusi

  18,97 €

  16,99 €

  Komplet treh najbolj priljubljenih domačih granola je izvrstna izbira za vse, ki si želijo zdravega in hrustljavega zajtrka - ganola z malinami, granola z lešniki in brusanimi, ter granola z mandlji in kakavom. 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.