Brezplačna eknjiga
close

Teden super hrane ❤ Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Ferme Vifranc

Ferme Vifranc

Ferme Vifranc je družinsko podjetje, ki proizvaja javorjeve izdelke že več kot 80 let.. Že tri generacije ohranjajo tradicijo. Edinstven in strog nadzor kakovosti sistema za zagotovitev, da vsi njihovi izdelki izpolnjujejo zahteve glede okusa in sladkosti ter skrbna pozornost pri izbiri javorjevega sirupa od certificiranih ekoloških pridelovalcev - to je njihovo vodilo. 

Na začetku 20. stoletja, je bil javorjev sirup proizveden izključno za potrebe družine Pelletier. Leta 1950 pa je proizvodnja postala večja in družina je začela prodajati svoj javorjev sirup.

Leta 1988 je posel prevzel Vital Pelletier, ki je od leta 1988 do leta 1993, trdo delali na izboljšanju opreme. To je pomenilo uporabo nerjaveče jeklene opreme. Pri pridelavi ne uporabljajo umetnih gnojil in izdelkov iz kemikalij za čiščenje opreme.

Mreža Seznam
 • Brez glutena Brez laktoze Ekološko pridelano Vegansko
  Podrobnosti
  Javorjev sirup iz ekološke pridelave 250ml

  Javorjev sirup iz ekološke pridelave 250ml

  Redna cena: 9,99 €

  Javorjev sirup je kralj med sladili. Velja za eno najkakovostnejših naravnih sladil. Je kot naročen za vse, ki obožujete sladko in si želite naravnega sladkanja.
 • -15%
  Brez glutena Brez laktoze Vegansko
  Podrobnosti
  /

  Paket za anticelulitno limonado

  20,97 €

  17,79 €

  Paket za anticelulitno lepotno limonado, ki preizkušeno deluje ❤ Paket vsebuje MSM - mineral lepote, ekološki javorjev sirup in ekološki čili (kajenski poper). 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.