Brezplačna eknjiga
close

Samo 11.11. si lahko izbereš darilo po svoji izbiri >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Fairtrade

FAIR TRADE (pravična trgovina) je alternativni pristop običajni trgovini. Temelji na partnerstvu med proizvajalci in potrošniki.  Pravična trgovina ponuja potrošnikom učinkovit način za zmanjšanje revščine. Izdelki, ki imajo certifikat izpolnjujejo standarde, ki so namenjeni za reševanje neravnovesja moči v trgovskih odnosi, nestabilnosti trgov in krivice konvencionalne trgovine. 

Obstajata dve ločeni skupini Fair trade standardov, ki priznavajo različne vrste proizvajalcev. En niz velja za male kmete, ki se vključujejo v zadruge ali druge organizacije z demokratično strukturo. In drug, ki se uporablja za delavce, katerih delodajalci plačujejo dostojne plače, zagotavljajo pravico do vključevanja v sindikate, zdravstvene in varnostne  standarde. Proizvajalci morajo določen del svojega zaslužka vlagati v skupnost in tako zagotavljati preživetje svojih družin, omogočati šolanje otrok, zdravniško oskrbo, … Znotraj te organizacije deluje več organizacij, ki pomagajo z različnimi koncepti izboljšati življenje ljudi na različnih koncih sveta. 

Več o Fair Tradu: www.fairtrade.net

Mreža Seznam
 • Brez glutena Brez laktoze Ekološko pridelano Fairtrade Soil association Vegansko
  Podrobnosti
  Organski zeleni čaj

  Ekološki zeleni čaj

  Redna cena: 4,29 €

  Organski zeleni čaj je lahek in osvežilen napitek. Okusen napitek lahko postrežete v vseh letnih časih, dober je tako hladen kot topel. 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.