Brezplačna eknjiga
close

NOVO! Vitamin D3 >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Malinca je ponosna članica Eko kluba :)

Želiš postati član/ica Eko kluba tudi ti? Klikni in se prijavi TUKAJ (Članstvo je BREZPLAČNO). 

Eko klub je nastal kot alternativa »sodobni potrošniški družbi« in splošnemu prepričanju, da Slovenci skrbimo le vsak za svoj vrtiček. V njem smo povezani ponudniki kakovostnih ekoloških izdelkov in storitev. Gre za mala in srčna podjetja, ki temeljijo na osebnem pristopu.Eko klub temelji na poštenju na vseh nivojih poslovanja, odgovornosti, zaupanju, kakovosti. Združuje ljudi, ki trdno verjamejo, da je bolje kupovati manj in to kakovostno, ekološko in pošteno pridelano oz. narejeno.

Partnerji Eko kluba želimo ekološke teme približati ljudem. Pripravljamo različne izobraževalne dogodke, zanimiva predavanja, osebna srečanja s ponudniki eko izdelkov in storitev, Eko e-novice s koristnimi nasveti in zanimivostmi s področja ekologije, posebne ponudbe za člane.

Eko klub – skupaj je lepše 

Pridruži se prvemu slovenskemu Eko klubu in izkoristi ugodnost pri nakupih izdelkov in storitev v:¸
Malinca I Zelena trgovina I Trgovina Jablana I Ajdovo zrno I 3muhe I Dobra misel I Skupaj za zdravje človeka in narave I Jasno in glasno I Joga Svet je lep I Pr'Gavedarjo I Zeleni turizem Ruševec I Gnezdo I Ekoteka I Barbarella Green Chef I Oblike narave I E-košek I Yanumi 100% organic I Amalu I Lily Lolo Slovenija I Eko pleme I Fitosan l 

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.