Brezplačna eknjiga
close

Dnevi čajev in kave  Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Darila

Potrebuješ idejo za darilo? Malinca ti ponuja pester izbor izdelkov, s katerimi boš zagotovo navdušil/a obdarovanca. V polni shrambi najdeš izdelke ne samo za tiste, ki že živijo zdravo življenje ampak tudi za tiste, ki se z zdravim načinom življenja šele spogledujejo.

✔Za dekleta, žene in dame: nikakor ne moreš zgrešiti s Pura Vida zapestnicami, krasnim ročno izdelanim nakitom in kvalitetno naravno kozmetiko (masko za obraz, kremo za roke, balzamom za ustnice, ...).
✔Za dijake in študente: planer ali rokovnik za leto 2018, Happy Cacao mix.  
✔Za čokoholike: pravega darila ni brez nečesa sladkega, kajne? Podari zdrave čokoladke, ki so še bolj slastne kot običajne!
✔Za prijateljice, tete, mame, sosede: njihovo kuhinjo oplemeniti z zdravimi izdelki in jim podari še kuharsko knjigo z recepti – da te bodo še večkrat povabile na kosilo :) Namesto orhideje pa podari gnojilo za orhideje, da bodo njihove orhideje še lepše.
✔Za kofetkarje in ljubitelje čajev: Malinca ponuja ogromno izbiro kavic, pa tudi za ljubitelj čajev najdeš pester izbor.
✔Za eko navdušence: pravi hit so eko ščetke za zobe.  
✔Za športnike in športnice: izberi paket hrane za športnike, shaker ali Rok's arašidovo maslo. 
✔Za moške: tudi za moške se najde marsikaj v Malinci - od beljakovin, do moških Pura Vida zapestnic, granol za zdrav zajtrk, domače testenine, …

Če se resnično ne moreš odločiti, kaj izbrati - imamo tudi HITRO rešitev - Malincin vrednostni bon je idealno darilo, ko želiš svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje darilo izbere sam! Pri tebi je lahko že v roku 1 ure s personaliziranim sporočilom, če nas pokličeš na 051 244 557 :) 

Če v opombe v spletni blagajni napišeš DARILO, ti bomo zraven poslali še GRATIS malincino eko darilno vrečko.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.