Brezplačna eknjiga
close

Teden mixov super hrane❤ Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Cuisine

Cuisine

Izdelki Cuisine so plod dolgoletnih izkušenj, ki so jih v podjetju Plastika Skaza pridobili z brizganjem plastike za največje evropske proizvajalce iz avtomobilske, pohištvene in elektroindustrije. 

Slovensko tehnično znanje so podkrepili z modernimi rešitvami, da bi zadostili potrebam svetovnega trga. Ideja o modernih kuharskih pripomočkih, izdelanih iz umetne mase, je plod strokovnjakov, zaposlenih v podjetju, k sodelovanju pa so povabili tudi sveže ume oblikovalske industrije iz Slovenije. Vodi jih močan občutek odgovornosti za okolje in ljudi, zato so izbrali najnovejše materiale, ki ne vsebujejo nevarnih primesi in so zdravju prijazni. Stilsko dovršeni in funkcionalno zasnovani kuhinjski pripomočki Cuisine so primerni tako za uporabo v domači kuhinji, na prostem, na počitnicah kot tudi na delovnem mestu. Z izdelki linij Viva, Solo, Vario je priprava, shranjevanje in uživanje kulinaričnih dobrot prijetno in nepozabno doživetje. Pozabite na zgrešeno dejstvo, da je porcelan pravilo v sodobni kuhinji. Bodite drugačni, stopite v korak s časom in pričnite uporabljati posodo Cuisine, ki bo s svojimi barvami in elegantnimi oblikami zagotovo pustila vtis pri vas in vaših gostih.

Mreža Seznam
 • -71%
  Slovensko
  Podrobnosti
  krožnik roza

  Krožnik C!

  Redna cena: 3,45 €

  Spletna cena: 0,99 €

  Prihranek 2,46 €
  Preprost krožnik s svojim minimalističnim slogom in stilsko dovršenostjo sovpada. Primeren je tako za serviranje glavnega obeda, kot tudi za uživanje ob sladkih dobrotah.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.