Brezplačna eknjiga
close

Mesec naravne kozmetike! Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Butters

Butters

Butters je zgodba o zakladih narave! Njihovo poslanstvo je, da negujejo in izboljšujejo videz kože ter las, a verjetno se poraja vprašanje katerih zakladih?

 

Če se prištevate med velike ljubitelje narave, naravnih in na splošno zdravih izdelkov, potem veste, da se na trgu dobi ogromno število takšnih in drugačnih kozmetičnih sredstev za nego kože. Tudi masel kot takšnih je prava poplava.

Vendar so Butters masla zares nekaj posebnega. Vsebujejo certificirana organska masla, ki kožo aktivno spodbujajo k delovanju ter zagotavljajo napetost, gladkost in sijaj. Skratka lep in zdrav videz.

Ne le, da vsebujejo še vrsto drugih hranilnih snovi o katerih je že bilo napisanega, predelana so posebni metodi brez segrevanja na visoke temperature ali taljenja. Na ta način se hranila ohranijo v celoti, zato lahko svoji koži zagotoviš resnično vse kar potrebuje in si nenazadnje zasluži.

Butters masla so nič drugega kot zgolj in samo naravne maščobe v obliki, ki omogoča preprosto uporabo. Zakaj je to pomemben podatek? Ker mnogi sorodni izdelki vsebujejo pretežni delež vode, kateri so dodana masla v zanemarljivem deležu. Zato ni potrebe, da bi Butters maslom dodajali konzervanse, saj se bakterije v maščobah ne morejo naseliti.

Masla so 100 % organska, ki so povrhu vsega tudi brez umetnih barvil, parabenov in petrokemikalij. Ker vsebujejo sestavine izključno rastlinskega izvora, so prijazna tudi veganom.

Če torej trpite za problematično, srbečo, trdo, izsušeno kožo brez leska, ste končno na pravi poti, da težave odpravite za vselej.

Mreža Seznam
 • Brez glutena Brez laktoze Ekološko pridelano Ni testirano na živalih Slovensko Vegansko
  Podrobnosti
  Crazy Rumors naravni balzam - naturale

  Bio antiage maslo 100 ml

  Redna cena: 11,99 €

  Gre za združene karitejevo, kakavovo in kokosovo maslo, katerim sta dodana arganovo olje ter tekoči vosek jojobe, kar je odlična kombinacija za nego kože.
 • Brez glutena Brez laktoze Ekološko pridelano Ni testirano na živalih Slovensko Vegansko
  Podrobnosti
  Crazy Rumors naravni balzam - naturale

  Bio maslo za trebuh 100 ml

  Redna cena: 12,99 €

  Belly butter maslo je odlično za negovanje kože, saj so v njem združene sestavine, ki pripomorejo k povečanju prožnosti kože.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.