Pečena cvetača
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pečena cvetača

SESTAVINE:
* 1 glava cvetače
*  olivno olje
*  pest pistacij
* parmezan
* sok ene limone
* črn sezam
* sol
* poper

OPIS POSTOPKA: 
Pečico segrejemo na 180 stopinj. Cvetačo narežemo na rezine. Rezine položimo na peki papir, poškropimo z olivnim oljem, solimo in popramo. Po vrhu polijemo še nekaj limoninega soka in nariban parmezan. Pečemo 35 do 40 minut. Po polovici časa kose cvetače obrnemo in dodamo pistacije in črn sezam.

RECEPT PRIPRAVILA: 
Taja Polovšak - Taja's goods
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.