Mehiški pasirani fižol
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Mehiški pasirani fižol

SESTAVINE:
* konzerva rdečega ali črnega vloženega fižola 
* pol rdeče čebule 
* pol rdeče paprike 
* 1 jedilna žlica masla 
* sol in poper 
* čili v prahu po okusu 
* 1 jedilna žlica kisle smetane 

OPIS POSTOPKA: Čebulo sesekljamo in popražimo na maslu. Dodamo vložen fižol in na drobno zrezano papriko. Dušimo toliko časa, da se paprika omehča. Po okusu dodamo začimbe. Fižol s paličnim mešalcem spasiramo in serviramo še toplo. 

ČAS PRIPRAVE: 15 minut 
RECEPT PRIRPAVILA:  Katra Črep - Mmmuffins&Co. 

* konzerva rdečega ali črnega vloženega fižola  * pol rdeče čebule  * pol rdeče paprike  * 1 jedilna žlica masla  * sol in poper  * čili v prahu po okusu  * 1 jedilna žlica kisle smetane   Čebulo sesekljamo in popražimo na maslu. Dodamo vložen fižol in na drobno zrezano papriko. Dušimo toliko časa, da se paprika omehča. Po okusu dodamo začimbe. Fižol s paličnim mešalcem spasiramo in serviramo še toplo. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.