Repa
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Repa

Kisla repa kot priloga ali samostojna jed, odlična za mrzle zimske dni. 

SESTAVINE:
* 1 kg kisle repe
* 2 žlici olivnega olja
* 2 žlici pšenične bele moke
* 1 žlica biogette
* mleta rdeča paprika

OPIS POSTOPKA: 
1. Repo stresemo v lonec in zalijemo z vodo. Repo zavremo in kuhamo na zmernem ognju 10 minut.
2. Skuhano repo odstavimo, odlijemo vodo.
3. Medtem v drugi posodi segrejemo olje, dodamo moko, vse skupaj dobro premešamo. Dodamo še rdečo papriko in biogetto, zalijemo z 1-2 dcl vode.
4. Kuhano repo stresemo v drugo posodo, premešamo in kuhamo še približno 10 minut. 

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

* 1 kg kisle repe * 2 žlici olivnega olja * 2 žlici pšenične bele moke * 1 žlica biogette * mleta rdeča paprika   1. Repo stresemo v lonec in zalijemo z vodo. Repo zavremo in kuhamo na zmernem ognju 10 minut. 2. Skuhano repo odstavimo, odlijemo vodo. 3. Medtem v drugi posodi segrejemo olje, dodamo moko, vse skupaj dobro premešamo. Dodamo še rdečo papriko in biogetto, zalijemo z 1-2 dcl vode. 4. Kuhano repo stresemo v drugo posodo, premešamo in kuhamo še približno 10 minut. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.