Poznaš revijo Kužek in Mucek?

Poznaš revijo Kužek in Mucek?

nastja kužekPred enim letom se je moji družini pridružil kužek pasme King Charles Cavalier z imenom Boi. Pred pol leta pa sem na sprehodu po gozdu našla izgubljeno majceno mucko, ki je nato ponovno povečala našo družinico. Poimenovala sem jo Lisa :)

Vzgoja psov ni kar tako, zato sem se rabila malo izobraziti. Pri tem mi je najbolj pomagala knjiga za vzgojo psov ''Takoj pusti copato'' in reviji Kužek, ter Mucek, ki ju redno prebiram.

NE SPREGLEJ! Ker pa vem, da ima tudi veliko ostalih bralcev Malincinega portala hišne ljubljenčke sem se odločila, da se povežem z uredništvom revije Kužek. Dogovorila sem se, za zelo ugodne cene na letno naročnino revije Kužek in Mucek:

- Revija Kužek: namesto 23,40 eur  - samo 15,00 eur (6 številk)

- Revija Mucek: namesto 16,60 eur - samo 10,00 eur (4 številke) 

Za naročnino na reviji pokličite na 040 863 018 ali pišite na urednistvo@kuzek.si ali urednistvo@mucek.si, ter zraven dopišite oz. povejte kodo MALINCA za cenejšo naročnino :) 

Več o reviji Kužek: je dvomesečnik, namenjen vsem ljubiteljem in lastnikom psov, ki bi radi izvedeli več o človekovih najboljših prijateljih in vsem kar vključuje skrb zanje. V vsaki številki lahko prebirate predstavitve pasem, napotke za nego, zanimivosti o prehrani psov, nasvete za vzgojo, predstavitve pogostih zdravstvenih težav in bolezni, nasvete veterinarjev, pomembne novosti in informacije iz sveta psov ter številne zabavne rubrike, kot so pasji horoskop, pasji dnevnik, pasji recepti, in druge. Revija je primerna tako za lastnike začetnike kot za tiste, ki jih psi spremljajo že celo življenje, saj so v njej objavljeni prispevki za oba segmenta bralcev, tako da lahko v njej vsakdo najde nekaj kar ga zanima.

Več o reviji Mucek: Revija Mucek v eni sami številki postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju mačke, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami. Revijo Mucek ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji muck za vas – ljubitelje mačk. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj z mačkami, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni mačji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje z muckom še lepše!

PRISPEVEK PRIPRAVILA: Malinca Nastja


Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.