Seznam najboljših idej za darila

Seznam najboljših idej za darila

Najlepše je, če tistim, ki jih imamo radi, poklonimo svoj čas. Ker pa te dni dobivamo ogromno vprašan o tem, kaj podariti, smo se odločili, da naredimo spisek najboljših idej za darila, ki ti bo zagotovo v pomoč. Letos smo se še posebej potrudili in pripravili res lepe darilne paketke, ki obdarovancem prinesejo nasmeh in čisto srečo …

Se tudi ti sprašuješ, kaj letos pokloniti za darilo svojim najdražjim?

V letošnji praznični vreči z darili so se znašli čudoviti paketki zapakirani v lepo darilno škatlo, ki prikliče nasmeh na obraz.

Na ta način želimo na vse konce in kraje razposlati čim več sreče in v očeh prižgati čim več iskric sreče, ki bodo žarele celo prihodnje leto ... 

V darilnih škatlah najdeš naslednjih pet daril:

Paket čokoladno razvajanje, ki je točno to, kar obljublja. Razvaja s temno čokolado s stevijo in s temno čokolado z malino, s čokoladno-lešnikovim namazom in s Happy Cacao mixom. Vsi štirje izdelki so prava čokoladna fantazija, ki poboža čute.

Popoln zdrav zajtrk vsebuje dve aromatični in ročno izdelani Malincini granoli, ki sta popolno darilo za vse zajtrkoljubce.

Antiage paket lahko osreči sestro, prijateljico, mamo, babico, teto … Paket vključuje bio hidrolat damaščanske vrtnice in bio hladno stiskano šipkovo olje, ki poskrbita za popolno večerno nego vseh tipov kože.

Celodnevna nega obraza je darilo za vse, ki želijo nekaj več. Hidrolatu vrtnice in bio šipkovemu olju smo dodali še naravno kremo za obraz, ki vsebuje kar 98 % naravnih sestavin, koža pa jo naravnost obožuje. Celo tista, najbolj občutljiva.

Darilni paket po tvoji izbiri …

Če med naštetimi paketki ni izdelkov, ki jih želiš podariti, je tukaj še nekaj zanimivih idej, ki lahko pomagajo. Po želji ti jih, če je to glede na dimenzije 240 x 160 x 70 mm mogoče, zapakiramo tudi v našo darilno škatlo …

Darila za moške
Če obdaruješ fanta, prijatelja ali sodelavca, potem bo naslednja kombinacija prava izbira:

100 % namaz iz indijskih oreščkov ali arašidov, ki si ga bo lahko privoščil za zajtrk, večerjo ali pa kar na žlico.
Imunobiotiki, ki odlično vplivajo na črevesno floro in prebavni trakt ter tako poskrbijo za dobro počutje in zdravje celega telesa.

Darila za ženske
Pomembne ženske v naših življenjih si zaslužijo le najboljše, zato jih lahko razveselimo z naslednjimi darili:

Serum C15 Booster je popolno darilo za vse ženske, močno pa ga bodo cenile ljubiteljice visoko kakovostne kozmetike, saj je ta anti-aging serum z naprednim vitaminom C za poznavalke resnično nepogrešljiv.
Naravni čistilni gel za obraz, je neverjetno blag, negovalen, hkrati pa ima pravo super moč, saj odstrani tudi vodoodporna ličila.

Darilo za mlade mamice
Večkrat slišim, da dobri možje vedno obdarijo otroke, na mamice pa kar malo pozabijo. Namesto dobrih mož lahko za mamice poskrbiš kar ti ... In kaj bi razveselilo vsako mamico?

Čokolada s stevijo – malina je božanskega okusa in brez trsnega sladkorja, zato si jo bo lahko privoščila brez slabe vesti.
Če morda poznaš kakšno bodočo mamico, jo lahko razveseliš s programom Vadba za nosečnice, ki ji bo olajšal priprave na porod.

Darilo za kuharice in kuharje (profesionalne ali ljubiteljske)
Tisti, ki radi poprimejo za kuhalnico, se vedno razveselijo daril, ki jih lahko potem uporabijo za pripravo slastnih dobrot ...

Predpasnik je nepogrešljiva oprema v vsaki kuhinji. Naj tvoja obdarovanka zablesti in zažari v rožnatem predpasniku Malinca, ki jo bo zagotovo navdušil.
 Ponev za mini palačinke je popolno darilo za vse, ki radi pripravljajo palačinke, saj bodo z njo vedno uspele in postale pravi hit nedeljskih juter. Palačink se vedno razveselijo tudi otroci.

Darilo za otroke
Seveda pa tudi na najmlajše ne smemo pozabiti. Namesto igrač in sladkarij se starši včasih bolj razveselijo kakšnega uporabnega, predvsem pa zdravega izdelka za svoje malčke.

Multivitamini in Imunobiotiki za otroke so popolno darilo za vse otroke. Gre namreč za več kot odlične gumi bonbone z vitamini in mikrobiološkimi kulturami za zdrav vsakdan otrok. In najboljše pri tem? So v obliki bonbonov brez sladkorja in umetnih barvil, a tako okusni, da jih otroci preprosto obožujejo.
Čokomalinček – ovsena kašica s kakavom in ekološke pridelave. Otroci so nad njim navdušeni, se pa zgodi, da jim ga tudi starši večkrat izmaknejo. Zraven prejmejo tudi pobarvanko.
Brusnice in Happy cacao mix. Nekaj, kar posladka in nekaj, kar pogreje trebušček.
• Paket hrane za otroke vsebuje Čokomalinček, Čokoladno-lešnikov namaz, pirin zdrob in energijski ploščici malina in čokolada. Vsi izdelki so ekološki in odlični, ko želimo otroku ponuditi nekaj okusnega in bolj zdravega.

Darilo za tvojo mami, očeta, babico ali dedka
Saj veš, starši in stari starši si zaslužijo še posebno pozornost. Razveseli jih z darilcem in jim nariši nasmeh na obraz, saj so oni tisti, ki so ga tebi narisali takrat, ko ti je Božiček pod smrekico puščal darilca.

Najboljša darilaPaket kombuche z okusom maline, ki osveži tudi v hladnih dneh, hkrati pa ima odlične vpliv na prebavo.
Copat ni nikoli preveč, pravi moja babica. Privošči ji krasne, udobne in ročno izdelane copate Malinca, s katerimi se bo počutila bolj mladostno kot kdaj koli prej.

Darilo za pare
Poznaš tisto: »Alenki bom kupila kavico, kaj pa naj poklonim Jerneju?« Olajšaj si dvome in paru pokloni darilo, ki je primerno za oba ...

Naravno intimno milo Malinca, ki je primerno za oba in vsebuje kar 98,5 % naravnih sestavin.
Paket super kavic, ki jima bodo popestrile jutra in poskrbele za energijo, zbranost in razvajanje. Paket vsebuje Maca Coffee Mix, Matcha Latte Mix in Pink Latte Mix.

Upam, da sem ti z idejami vsaj malce pomagala. Če pa kljub temu še vedno ne veš, kaj izbrati, pa lahko svojim najdražjim podariš Malincin darilni bon poljubne vrednosti. Tako si bodo lahko tvoji obdarovanci sami izbrali najboljše darilo zase.

Še več idej za darila pa lahko najdeš tudi s klikom TUKAJ.

Želim ti lepe in zdrave praznike,
Malinca Nastja

 

 

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.