Te zanima kateri online trening sem izbrala?

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Po treh tednih v Kaliforniji v ZDA, kjer zaradi manjše poškodbe noge nisem mogla trenirati tako kot bi želela, je sedaj po vrnitvi domov ravno pravi čas za nov začetek. Med vikendom sem si vzela čas in si naredila plan treningov za prihodnja 2 meseca. 2x tedensko hodim na osebne treninge v Center Gibanja v Velenju. Ker mi je  to premalo, sem si našla še 2 super online programa, ki ju lahko izvajam kadarkoli v dnevu mi čas dopušča. Moj cilj s treningi je dobro počutje, odpravljanje stresa, sprostitev, oblikovanje postave in tudi kak kilogramček manj.

Že kar nekaj časa na Instagramu sledim Nini Strojnik (prej Kosenjak – se je pred kratkim poročila – čestitke), ki objavlja nasvete in ideje za raztezanje (ang. Streching). Joj obožujem njene slike – vsaka čast za takšno raztegljivost. Nina je za svoje sledilce pripravila 8-tedenski online streching program, ki ga najdeš na njeni spletni strani www.trainwithnina.com.

Včeraj sem ravno začela s programom – v prvem tednu imaš tri 5-minutne strechinge. Meni je najbolj všeč, ker Nina v videju dela s tabo, tako da enostavno samo ponavljaš za njo. Pa pred začetkom obvezno naredi flexibility test, da vidiš potem napredek po 8 tednih.  Jaz sem trenutno res slaba pri raztegljivosti. Pa ti? Do špage mi manjka še veliko centimetrov ;) Ampak moj cilj je, da jo naredim do konca leta 2018. Njeni videji so v angleščini, na začetku imaš tudi brezplačen 5 minutni video za raztezanje. Preizkusiš ga lahko s klikom TUKAJ.

Poleg strechinga pa sem se odločila tudi, da preizkusim 60 dnevni izziv od Miha Geršiča iz Popolne postave. Spremljam ga že kar nekaj časa, končno pa sem se odločila preizkusiti tudi njihovo Popolno vadbo oz. zmagovalno strategijo za najbolj fit postavo tvojega življenja. Po naročilu sem na dom dobila 3 CD-je in navodila za treninge. Vsak CD je svoj nivo, vsak nivo pa traja 20 dni.

Danes sem naredila prvi 30-minutni trening z imenom ''ubijalec maščobe'' :) YES! Super je, ker enostavno ponavljaš za Mihom vaje – pri tem pa ne potrebuješ nobenih posebnih pripomočkov, samo dovolj prostora. Zelo priročno, ker je v videju tudi odštevalnik časa, tako da skozi vidiš koliko še imaš do konca. 30 minut kolikor traja trening, tako res hitro mine. Še posebej, če moraš ponavljati za simpatičnem trenerjem…hahaha :D Meni je mega! Pokukaj na njihovo stran, kjer si lahko prebereš več o programu Popolna vadba.

Toliko za danes. Športno poletje se začenja zdaj! V kratkem pričakuj poročilo o mojem napredku…

Malinca Nastja*

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek