Mesna solata (Esihflajš)

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Idealna solata za po praznikih, ko nam ostane veliko mesa in jajčk, pa ne vemo kako bi jih še lahko porabili. Pri nas ji po domače rečemo esihflajš.

SESTAVINE:

* kuhana govedina
* 3 trdo kuhana jajca
* pol čebule
* sol
* poper
* kis
* bučno olje

OPIS POSTOPKA:
Kuhano govedino narežemo na manjše koščke in damo v posodo. Zrežemo še jajca in čebulo in dodamo v skledo. Vse skupaj začinimo s soljo, poprom, kisom in bučnim oljem in solata je pripravljena.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

Pri pripravi recepta sem uporabila posodo znamke Emo, ki jo najdeš na Emo-shop.com.

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek