Solata s piščancem, mangom in avokadom

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:Solata s piščancem, mangom in avokadom1
za 2 osebi:
* 1 piščančji file (ali 2 x piščančje stegno)
* zelena solata, rukola
* avokado
* mango
* brie sir
* sol, poper
* olivno olje
* imonin sok
* konopljina semena
* česnova omaka


OPIS POSTOPKA: Piščanca sem narezala na kocke, začinila in popekla na olivnem olju. Na pečenega sem dala rezine brie sira, da se je malo stopil. Ohlajenega sem zmešala z avokadom in mangom in vse skupaj razporedila po zeleni solati. Solato sem prelila z olivnim oljem, limoninim sokom, česnovo omako (Hofer) in potresla s popraženimi konopljinimi semeni.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Anja Mikek, (pokukaj na njen lušten BLOG)

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek