Solata s piščancem in rukolo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Solata s piščancem in rukolo

SESTAVINE (za 2 osebi):

* 200 g piščančjih prsi

* 300 g rukole

* 2 velika paradižnika

* 1 žlica limoninega soka

* 2 žlici konopljinega olja

* ščepec mediteranske soli          



OPIS POSTOPKA: Piščančje prsi narežemo grižljaj velike koščke. Po želji meso pred pečenjem začinimo po lastnem okusu. Koščke piščančjega mesa popečemo v rahlo naoljeni in dobro segreti ponvi. Med pečenjem občasno premešamo, da se koščki enakomerno zapečejo z vseh strani. Medtem rukolo in paradižnik očistimo, operemo in dobro osušimo. Paradižnik in rukolo razporedimo skledo. Dodamo olje, malo limoninega soka in sol, premešamo. Dodamo še koščke piščančjega mesa. Pripravljeno solato postrežemo.



ČAS PRIPRAVE : 25 minut

RECEPT SESTAVILA: Malinca Ana


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.