Solata iz paradižnika, čičerike, koruze, mocarele in tunine
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Solata iz paradižnika, čičerike, koruze, mocarele in tunine

SESTAVINE:

* 2 paradižnika

* skodelica čičerike

* pol majhne konzerve koruze

* 1 majhna konzerva tunine v lastnem soku ali v olivnem olju

* na koščke narezana mocarela

* himalajska sol

* kajenski poper

* bučno olje

* balzamični kis




OPIS POSTOPKA: Paradižnik in mocarelo narežemo na koščke, dodamo tunino, čičeriko in koruzo, Po želji začinimo s soljo in poprom, prelijemo pa z bučnim oljem in balzamičnim kisom. Odlična lahka večerja.



ČAS PRIPRAVE: 20 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Maša Strožer


,* 2 paradižnika ,* skodelica čičerike ,* pol majhne konzerve koruze ,* 1 majhna konzerva tunine v lastnem soku ali v olivnem olju ,* na koščke narezana mocarela ,* himalajska sol ,* kajenski poper ,* bučno olje ,* balzamični kis , , Paradižnik in mocarelo narežemo na koščke, dodamo tunino, čičeriko in koruzo, Po želji začinimo s soljo in poprom, prelijemo pa z bučnim oljem in balzamičnim kisom. Odlična lahka večerja.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.