Sadno zelenjavna mineštra z vanilijevim sladoledom in bučnim oljem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Sadno zelenjavna mineštra z vanilijevim sladoledom in bučnim oljem

SESTAVINE

Pot
rebujemo na čim manjše koščke narezano sadje in zelenjavo:

*lubenica

*melona

*breskve

*jagode

*jabolka

*hruške

*ananas

*grozdje


*kumaro

*bučko

*korenje (rumeno in rdeče)

Za dekoracijo pa še:

*vanili sladoled

*bučno olje

*baziliko

*sok iz mešanice sadja (jagodni sok, sok lubenice, ananasov sok, bezgov sok)

*gin



OPIS POSTOPKA: Sadje in zelenjavo zrežemo na majhne koščke in damo v skledo. Koščke korenja prej malo pokuhamo. Vse skupaj sem zalijemo s sokovi in ginom ter pustimo nekaj ur, da se je prepoji. Uporabite lahko tudi penino ali belo vino. Tudi od sadja lahko uporabimo kar želimo, dodali bi lahko tudi mango, papajo, slive, maline, borovnice ...

ČAS PRIPRAVE: 1 ura

RECEPT PRIPRAVILA: Anja Mikek


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.