Rižotka s hokaido bučo ter solata z maslenim fižolom

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

Rižotka s hokaido bučo ter solata z maslenim fižolomSESTAVINE:  
Za rižoto:
* riž
* hokaido buča
* čebula
* česen
* kurkuma
* curry
* morska sol
Za solato:
* zelena solata
* avokado
* masleni fižol
* redkvice
* jabolčni kis
* olivno ali avokadovo olje 
 
OPIS POSTOPKA: Prepražimo čebulo in česen, dodamo 2 ščepa kurkume, 2 ščepa currija ter morsko sol. Dodamo še na kocke narezano hokaido bučo ter zalijemo z vodo. V drugi posodi skuhamo riž. Ko je oboje kuhano zmešamo skupaj. Pripravimo še solatko. V skledi zmešamo zeleno solato, avokado, redkvice, masleni fižol, kis in olje. Uživamo in se sprostimo :). 

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: Tjaša Grabar

SESTAVINE:  Za rižoto: * riž * hokaido buča * čebula * česen * kurkuma * curry * morska sol Za solato: * zelena solata * avokado* masleni fižol * redkvice * jabolčni kis * olivno ali avokadovo olje    OPIS POSTOPKA: Prepražimo čebulo in česen, dodamo 2 ščepa kurkume, 2 ščepa currija ter morsko sol. Dodamo še na kocke narezano hokaido bučo ter zalijemo z vodo. V drugi posodi skuhamo riž. Ko je oboje kuhano zmešamo skupaj. Pripravimo še solatko. V skledi zmešamo zeleno solato, avokado, redkvice, masleni fižol, kis in olje. Uživamo in se sprostimo :). ČAS PRIPRAVE: 45 minRECEPT PRIPRAVILA: Tjaša Grabar Prepražimo čebulo in česen, dodamo 2 ščepa kurkume, 2 ščepa currija ter morsko sol. Dodamo še na kocke narezano hokaido bučo ter zalijemo z vodo. V drugi posodi skuhamo riž. Ko je oboje kuhano zmešamo skupaj. Pripravimo še solatko. V skledi zmešamo zeleno solato, avokado, redkvice, masleni fižol, kis in olje. Uživamo in se sprostimo :). 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek