Rezultati ankete: Zakaj prisegate na Malinco?

Rezultati ankete: Zakaj prisegate na Malinco?

Pred kratkim smo izvedli anketo o zadovoljstvu z nakupovanjem na www.malinca.si, rezultate ključnega vprašanja ''Kateri je glavni razlog za nakupovanje na www.malinca.si?''pa najdete spodaj.

Vesela in ponosna sem, da vas je kar 41,2% odgovorilo, da so glavni razlog kvalitetni in ekološki izdelki. Namreč ekipa Malinc se že od samega začetka trudi, da bi ponujala izdelke najboljše kvalitete in iz kontrolirane ekološke pridelave. Prizadevamo si, da bi bili izdelki čim bolj sveži, slovenski in čim manj predelani. Je res, da veliko živil v Sloveniji ne uspeva ali pa jih imamo v premajhnih količinah, zato kar nekaj živil uvažamo iz drugih držav. Vseeno pa pazimo, da imamo za vsak izdelek sledljivost in informacije o načinu pridelave.

Na drugo mesto ste postavili z 17,9 % ponudbo izdelkov, ki jih drugje nimajo. Rezultat ni presenetljiv, saj v Malinci res veliko izdelkov in blagovnih znamk, ki v drugih trgovinah niso dostopni oziroma jih težko najdete. Beležimo tudi vaše predloge v kolikor izrazite željo po vključitvi kakšnega novega izdelka. In naša spletna shramba se tako počasi polni :) Na začetku smo imele v ponudbi zgolj okoli 100 izdelkov, danes pa najdeš v Malincini shrambi že preko 1000 različnih izdelkov, od tega ¼ pod blagovno znamko Malinca. Če imaš idejo za kakšen nov izdelek ali znamko, ki mi ga pošlji na nastja@malinca.si.

Na tretje mesto ste za glavni razlog za nakup z 13,5 % postavili zdrave recepte, ki vključujejo Malincine izdelke. Tudi na tem področju se zelo trudimo – v 4 letih smo na blogu objavile 1932 receptov in člankov o zdravem načinu življenja :) Veliko smo jih napisale same, še več pa smo jih prejele od naših čudovitih strank. Zdrav recept lahko oddaš tudi ti s klikom TUKAJ in tako pomagaš drugim pri idejah za pripravo zdravih obrokov.

Poleg glavnih 3 razlogov ste pri odločitvi za nakup izpostavili še: akcijske oziroma ugodne cene, hitro dostavo, zaupanje ekipi in darilce ob nakupu. 

Rezultati ankete so res potrdili naše poslanstvo. Ne pomnim pa, da bi ti kdaj razkrila našo vizijo in poslanstvo, ki smo si ga Malince zadale na začetku poti 4 leta nazaj. Pa ti jih bom danes:  

Poslanstvo Malince: Izobraževanje in osveščanje ljudi o zdravem načinu življenja preko zdrave prehrane, zdravih receptov, športa, ekologije in hkrati izpolnjevanje želja naših strank.

Glavna konkurenčna prednost Malince: Garantiramo kvalitetne izdelke za zdrav življenjski slog, na katere prisega že več kot 60.000 zadovoljnih uporabnikov.

Vizija Malince: Postati vodilno podjetje v Evropi na področju prodaje zdrave prehrane preko spleta.

Ja vem, ciljamo visoko, ampak smo mlada, ambiciozna ekipa dekleta, ki razmišlja brez omejitev. Trenutno delamo pridno kot mravljice na slovenskem in hrvaškem trgu, v kratkem pa se širimo tudi v Nemčijo in Avstrijo. Še vedno pa ostaja Slovenija država, ki bo vedno na 1. mestu

Še naprej se bomo trudile uresničevati naše poslanstvo, vizijo in ideje, ter srčno upamo, da boš še velikokrat prišel/a na www.malinca.si. Za vse predloge, pohvale, ideje, kritike smo ti vedno na voljo na info@malinca.si ali na telefonski številki 051 244 557.