Veganski zavitek z zelenjavo in tofujem

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 1 zavitek listnatega testa z manj maščobe
* 250 g tofuja
* 250 g šampinjonov
* 250g špinače
* 50 g sojinega jogurta
* 2 veliki čebuli
* poper, sol in domača vegeta
* kokosovo olje
* limona

OPIS POSTOPKA: 
1. Pečico segrejemo  na 180 °C.
2. Na kokosovem olju popečemo čebulo, nato dodamo šampinjone in kasneje špinačo, ter vse začimbe.
3. V večji posodi nastrgamo tofu in dodamo sojin jogurt, ter malo limoninega soka.
4. Zmes s tofujem dodamo v ponev, kjer imamo že od prej zelenjavo in vse skupaj popečemo še 10 min.
5. Pripravljeno zmes nato razporedimo po listnatem testu po sredini in zavijemo z ostankom testa.
6. Zvitek nato pečemo 40 min do rahlo rjave barve.
7. Postrezite s solato.
8. Pa dober tek :)

RECEPT PRIPRAVILA: Alja Poharc

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek