Veganski bounty
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Veganski bounty

 

SESTAVINE:
*200 g kokosove moke
*300 ml kokosovega mleka ali rastlinskega mleka po izbiri
*2 žlici eritrtiola 
*200 g temne čokolade
*2 žlici in pol kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: Najprej vse sestavine razen temne čokolade zmešamo v večji posodi. Z rokami oblikujemo bountyju podobne čokoladice ter jih za 1 uro postavimo v hladilnik ali pa za 20 minut v zamrzovalnik. Medtem stopimo temno čokolado z malo kokosove maščobe in polijemo čez hladne čokoladice. Bountyje postavimo nazaj v hladilnik, da se čokolada strdi. Potem so pripravljeni.

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: Janja Pogorelc
*200 g kokosove moke *300 ml kokosovega mleka ali rastlinskega mleka po izbiri *2 žlici eritrtiola  *200 g temne čokolade *2 žlici in pol kokosovega olja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.