Hren z jajcem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Hren z jajcem

Mrzli hren z jajcem postrezite kot prilogo za velikonočne praznike ali nedeljsko kosilo. 

SESTAVINE:
* 70 g hrena
* 2 trdo kuhani jajci
* 180 g kisle smetane
* himalajska sol

OPIS POSTOPKA: 
1.Hren dobro umijemo in olupimo. S pomočjo strgalnika ga naribamo na drobno.
2. Olupimo trdo kuhana jajca in jih prav tako naribamo.
3. Dodamo še kislo smetano in ščepec soli, vse sestavine dobro premešamo.
4. Hren pustimo stati nekaj ur v hladilniku, da se omaka napije okusov. 

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

* 70 g hrena * 2 trdo kuhani jajci * 180 g kisle smetane * himalajska sol   1.Hren dobro umijemo in olupimo. S pomočjo strgalnika ga naribamo na drobno. 2. Olupimo trdo kuhana jajca in jih prav tako naribamo. 3. Dodamo še kislo smetano in ščepec soli, vse sestavine dobro premešamo. 4. Hren pustimo stati nekaj ur v hladilniku, da se omaka napije okusov. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.