Domači kefir
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Domači kefir

SESTAVINE:
* tibetanska gljiva
* mleko, najbolje 1,5% maščobe

OPIS POSTOPKA: Preprosto - gljivo damo v plastično / stekleno posodico, jo prelijemo z mlekom za cca 24 ur - odvisno kako je razmerje gljiva - mleko, odcedimo čez plastično cedilo in imamo...domač kefir! :) Lahko ga spijemo kar tako, zmešamo v smuti, v kosmiče in sadje, s chia semeni, dodamo pri peki kruha, naredimo z njim domačo skuto,... 

ČAS PRIPRAVE: 5 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ines Lunar

* tibetanska gljiva* mleko, najbolje 1,5% maščobe Preprosto - gljivo damo v plastično / stekleno posodico, jo prelijemo z mlekom za cca 24 ur - odvisno kako je razmerje gljiva - mleko, odcedimo čez plastično cedilo in imamo...domač kefir! :) Lahko ga spijemo kar tako, zmešamo v smuti, v kosmiče in sadje, s chia semeni, dodamo pri peki kruha, naredimo z njim domačo skuto,... 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.