Stran s pasjim zadahom: Speci domače piškotke in odpravi težavo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Stran s pasjim zadahom: Speci domače piškotke in odpravi težavo

Pasji zadah je lahko izjemno neprijeten, če se pojavi. Razlogi  za to so lahko različni – od zdravstvenih težav ali pa preprosto nepravilne prehrane. Kužki so mesojedci, jedo pa tudi sadje in zelenjavo. Ste to vedeli? No, kakorkoli že, potrebno je poznati pravila in prava razmerja za hranjenje.

Danes sem ti pripravila en izjemno učinkovit recept proti pasjemu zadahu. Gre za hitro pripravo izjemno okusnih piškotkov, ki jih bo tvoj kuža oboževal. S tem pa bo tudi težava  slabega zadaha odpravljena.

Kaj potrebuješ?
* 150 g ovsenih kosmičev
* 50 g pšenične polnozrnate moke
* malo vode
* žlica origana
* žlica rožmarina
* žlica bazilike

Postopek priprave: Vse skupaj dobro zmešamo in dolivamo vodo, da dobimo kompaktno zmes iz katere se da oblikovati lepe kroglice oziroma želene oblike. Kekse oblikujemo in jih položimo na peki papir. Vse skupaj pečemo 20-25 minut na 190 Stopinj Celzija.

Piškotke lahko hranimo v zaprti posodi do tri mesece.

Vseeno pa nimamo vedno časa za pripravo piškotkov, zato v takšnih primerih pridejo še kako prav kvalitetni kupljeni priboljški;) Jaz jih naročujem za moja kosmatinca Luna in Boija v tem spletnem butiku za kužke in muce www.lovingpaw.si. Všeč mi je, ker imajo res kvalitetne znamke, primerne tudi za alergike in hitro dostavo.

Za konec pa ti želim le še en lep pasji pozdravček woof woof!

Malinca Nastja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.