Proteinska "viki" krema z lešniki

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 250 g skyra ali grškega jogurta
* 2 žlici eritritola
* 2 žlici kakava
* 1 čž stevie 
* vanilijeva aroma
* zdrobljeni lešniki 

OPIS POSTOPKA:
 V manjši posodici zmešamo polovico količine skyra-grškega jogurta z eritritolom in po vašem okusu tudi vanilijevo aromo. V drugi manjši posodici zmešamo drugo polovico količine skyra-grškega jogurta s kakavom in sladilom. Pripravimo stekleni kozarec ter dve vrečki, ki jima na enem koncu izrežemo manjšo luknjo. Vrečki napolnimo s pripravljenima kremama in ju sočasno iztisnemo v kozarec. Okrasimo z zdrobljenimi lešniki. Nasvet: količino kakava, sladila in fiber sirupa dodajajte po vašem okusu.

ČAS PRIPRAVE: 10 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek