Polnozrnate testenine z piščančjo-zelenjavno omako
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Polnozrnate testenine z piščančjo-zelenjavno omako

SESTAVINE:

* polnozrnate testenine

* zelena bučka

* pelati

* piščančje meso

* rdeča čebula

* kokosova maščoba oz olje

* sol

* poper

* rožmarin

* bazilika

* peteršilj



OPIS POSTOPKA: Na kokosovi maščobi pražimo na drobno narezano rdečo čebulo. Ko čebula postekleni ji dodamo na koščke narezano piščančje meso. Med praženjem malo pomešamo. Ko je meso pečeno dodamo na kocke narezano bučko in jo na hitro popražimo z mesom in začinimo s soljo, poprom, baziliko, peteršiljem in rožmarinom. Nato dodamo se pelate, premešamo in ko zavre je omaka končana. Testenine pa skuhamo v vreli slani vodi toliko časa kot je zapisano na embalaži oziroma da so kuhane.

ČAS PRIPRAVE: 45 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Kristina Jusic


,* polnozrnate testenine ,* zelena bučka ,* pelati ,* piščančje meso ,* rdeča čebula ,* kokosova maščoba oz olje ,* sol ,* poper ,* rožmarin ,* bazilika ,* peteršilj , , Na kokosovi maščobi pražimo na drobno narezano rdečo čebulo. Ko čebula postekleni ji dodamo na koščke narezano piščančje meso. Med praženjem malo pomešamo. Ko je meso pečeno dodamo na kocke narezano bučko in jo na hitro popražimo z mesom in začinimo s soljo, poprom, baziliko, peteršiljem in rožmarinom. Nato dodamo se pelate, premešamo in ko zavre je omaka končana. Testenine pa skuhamo v vreli slani vodi toliko časa kot je zapisano na embalaži oziroma da so kuhane.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.