Pirota z gobicami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirota z gobicami

SESTAVINE:

* pirina zrna

* jurčki, lisičke (lahko zamrznjene ali sveže)

* česen

* ovsena krema za kuhanje

* sol, poper

* svež peteršilj



OPIS POSTOPKA: Čez noč namočeno piro skuhamo - počakamo, da zavre ter nato kuhamo še približno 20 minut. V ponvi prepražimo 5 strokov sesekljanega česna, ko porumeni dodamo narezane gobice, ter posolimo in popopramo. Gobice pražimo tako dolgo, da voda, ki so jo spustile izhlapi. Zalijemo z ovseno kremo.

RECEPT SESTAVILA: Malinca Andreja


,* pirina zrna ,* jurčki, lisičke (lahko zamrznjene ali sveže) ,* česen ,* ovsena krema za kuhanje ,* sol, poper ,* svež peteršilj , , Čez noč namočeno piro skuhamo - počakamo, da zavre ter nato kuhamo še približno 20 minut. V ponvi prepražimo 5 strokov sesekljanega česna, ko porumeni dodamo narezane gobice, ter posolimo in popopramo. Gobice pražimo tako dolgo, da voda, ki so jo spustile izhlapi. Zalijemo z ovseno kremo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.