Pirini rezanci z lososom v smetanovi omaki
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirini rezanci z lososom v smetanovi omaki

SESTAVINE:

* 200 g pirinih rezancev

* 200 g lososovega fileja (brez kože in kosti)

* česen

* bazilika

* rožmarin

* sol

* poper

* smetana za kuhanje

* kokosovo olje

* parmezan




OPIS POSTOPKA: Lososov file osolimo in popramo, narežemo na majhne koščke ter ga prepražimo na malo kokosovega olja. Dodamo nasesekljana 2 stroka česna in pražimo, dokler česen ne zadiši. Prelijemo s smetano za kuhanje, dodamo ščepec soli, malo popra, bazilike in rožmarina. Na zmernem ognju omako kuhamo še 10 minut, da se smetana rahlo zgosti. Kuhane pirine rezance prelijemo z omako in po želji potresemo s parmezanom.



ČAS PRIPRAVE: 30 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Maša Strožer


,* 200 g pirinih rezancev ,* 200 g lososovega fileja (brez kože in kosti) ,* česen ,* bazilika ,* rožmarin ,* sol ,* poper ,* smetana za kuhanje ,* kokosovo olje ,* parmezan , , Lososov file osolimo in popramo, narežemo na majhne koščke ter ga prepražimo na malo kokosovega olja. Dodamo nasesekljana 2 stroka česna in pražimo, dokler česen ne zadiši. Prelijemo s smetano za kuhanje, dodamo ščepec soli, malo popra, bazilike in rožmarina. Na zmernem ognju omako kuhamo še 10 minut, da se smetana rahlo zgosti. Kuhane pirine rezance prelijemo z omako in po želji potresemo s parmezanom.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.