Pirini rezanci s lososom, češnjevimi paradižniki, feta sirom in pinjolami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirini rezanci s lososom, češnjevimi paradižniki, feta sirom in pinjolami

SESTAVINE: 

* pirini polnozrnati rezanci

* file divjega lososa brez kože


* nekaj češnjevih paradižnikov

* pinjole (jih suho prepražimo)

* feta sir

* olivno olje

* himalajska sol

* poper

origano,

* rdeča paprika

* rožmarin


* česen

* sok 1 limone 



OPIS POSTOPKA: 
Lososu odstranimo kožo, ga narežemo na koščke in začinimo z origanom, mleto rdečo papriko, rožmarinom in limoninim sokom. Testenine skuhamo po navodilih proizvajalca. Lososa popečemo na oljčnem olju, solimo in popramo ter dodamo sveže stisnjen česen, nato dodamo narezane češnjeve paradižnike in pražimo 5 min. K lososu dodamo kuhane testenine in potrosimo s feta sirom. Hitro premešamo, nato serviramo. Potrosimo s praženimi pinjolami in dodamo še malo feta sira.

Pa dober tek:)



ČAS PRIPRAVE: 15 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.