Pasta z zelenjavo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pasta z zelenjavo

SESTAVINE (za 4 osebe):

* 200 g češnjevih paradižnikov

* 300 g brstičnega ohrovta

* vejica peteršilja

* 400 g domačih testenin Šili

* 1 ovsena krema za kuhanje

* nariban light sir

* muškatni orešček

* provansalka sol



OPIS POSTOPKA: Na kuhalnik pristavimo lonec z večjo količino vode. Tik preden voda zavre, jo solimo. V krop stresemo testenine in jih kuhamo 2 minuti manj, kot je označeno na embalaži. Brstični ohrovt in češnjev paradižnik očistimo, operemo, odcedimo in razpolovimo. Peteršilj sesekajmo na drobno. Kuhane testenine odcedimo in damo v pekač. Dodamo ovseno kremo, brstični ohrovt, češnjev paradižnik in peteršilj. Po okusu začinimo še s kakšno začimbo. Vse skupaj dobro premešamo in po vrhu dodamo nariban light sir. Jed še 20 minut pečemo na 190 stopinj.

ČAS PRIPRAVE: 15 min + pečenje v pečici

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.