Zgodba naše stranke: Odrešitev z alergofit gobicami

Zgodba naše stranke: Odrešitev z alergofit gobicami

Z vami delimo zgodbo naše stranke, ki je pričela uporabljati alergofit gobe proti alergijam.

"Z vami vsemi bi rada delila svojo izkušnjo, ki me je po 25 letih rešila stalnih alergijskih težav, tako s senenim nahodom, kot z alergijami na mačke in pse.
Pred samim jemanjem sem pomadi ob prvem cvetenju sicer lepih rožic, komaj hodila na fax in kasneje v službo. Cele dneve sem kihala in smrkala in prišlo je že tako daleč, da kakšen dan samo zaradi alergijske reakcije nisem šla v službo.
No potem pa sem naletela na tele gobice in se odločila da poskusim. Če Claritin in Aerius (poznana medicinska zdravila), do sedaj niso nič kaj učinkovala, potem nimam s temi naravnimi gobicami kaj izgubiti.
Po dveh dneh jemanja sem že opazila bistvene spremembe. Nič več kihanja vsakih 5 minut, nič več smrkanja. Neverjetno. Dan prej, mi je sodelavka rekla, naj se ne matram jutri hoditi v službo, jaz pa pridem naslednji dan, kot da se ni nič zgodilo.

Še večje potrdilo o učinkovanju pa se je pokazalo, ko sem šla k družini, pri kateri sem občasno pazila dva otroka. In sicer živijo na obrobju Ljubljane in so imeli 2 mački. Seveda so mačke vedno ostale zunaj na dvorišču, ko sem prišla, ker drugače nisem zdržala pol ure v hiši. In še vseeno sem vedno z otrokoma hodila na izlete in se trudila čimveč časa ostati zunaj, saj v hiši nisem mogla biti. Ko je bila res ura za tuš in spanje smo šli potem notri se hitro zrihtali in potem sem ponavadi čakala na balkonu, da so starši prišli domov. In vseeno kljub vsej pazljivosti, sem ponavadi vedno dobila astmo in kihala in smrkala do onemoglosti.
Potem pa, nekje po 2 tednih ko sem začela jemati Alergofit, me spet pokličejo, če lahko pridem. Zunaj pa je lilo kot iz škafa. Seveda sem vseeno šla in bili smo 6 ur v hiši, obe mački z nami, jaz pa sem dvakrat (če sploh) posmrknila. Težav s kihanjem sploh ni bilo in po 6 urah ni bilo niti sledi o astmi. Ko sem prišla domov, sem samo rahlo, res rahlo, čutila da težje diham. Ampak se ni moglo niti primetjati s težavami, ki sem jih imela pred jemanjem Alergofita. Normalno sem bila že po 1 uri, če ne že prej, popolnoma boga. Sedaj po po 6ih samo kanček težav. Ravno toliko, da me telo opomne da sem alergik.
Sploh nisem mogla verjeti. In verjamem, da bo tudi vam po branju tega težko verjeti. Ampak res tako noro mi pomagajo tele gobice in upam da bodo tudi vsem, ki se srečujete s takimi težavami. Vem da nas ni malo."


NAPISALA: Lucija Merkužič