Ocvrte piščančje prsi v kokosovem olju
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ocvrte piščančje prsi v kokosovem olju

SESTAVINE:

* piščančje prsi

* 1 jajce

* pirina polnozrnata moka

* domače drobtine (recept spodaj)

* sol

* poper

* kokosovo olje 



OPIS POSTOPKA: Piščančje prsi opereš, osušiš in narežeš na poljubne kose. Soliš in popraš po okusu. Nato vsak kos posebej povaljaš najprej v pirini polnozrnati moki, potem v jajci (ki jo predhodno razžvrkljaš) in na koncu v drobtinah. Segreješ malo kokosovega olja in pečeš toliko časa, da se lepo zapeče od znotraj in od zunaj. Za domače drobtine zmelješ na koščke narezan star, suh pirin ali polnozrnat kruh, naboljše domač.

ČAS PRIPRAVE: 15-20min

RECEPT PRIPRAVILA: Polona Kotnik


,* piščančje prsi ,* 1 jajce ,* pirina polnozrnata moka ,* domače drobtine (recept spodaj) ,* sol ,* poper ,* kokosovo olje  , , Piščančje prsi opereš, osušiš in narežeš na poljubne kose. Soliš in popraš po okusu. Nato vsak kos posebej povaljaš najprej v pirini polnozrnati moki, potem v jajci (ki jo predhodno razžvrkljaš) in na koncu v drobtinah. Segreješ malo kokosovega olja in pečeš toliko časa, da se lepo zapeče od znotraj in od zunaj.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.